Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg fogom bánni?több lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogom bánni?több lent

Figyelt kérdés
szóval van a pasim aki nagyon féltékeny típus stb és van egy pasi a sok közül aki elhívott randira többször is de eddig nemet mondtam szex tuti nem de csók szinte biztos hogy lenne. és félek hogy utána bűntudatom lesz esetleg megbánom stb a párom sejti a fiúkat de a talirol nem tud és nem is tudhat ha ki tudodik tuti dob stb most is gyakran felhozza nekem stb mérges hisztizik meg akarja szabni mibe mehetek mit csinálhatok a közösségi oldalakon egyébként ő idősebb tőlem és október óta vagyunk együtt 18éves csaj vagyok.

2023. júl. 7. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul van egy féltékeny pasid akit meg akarsz csalni.

Mi ennek az értelme?

2023. júl. 7. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Szakíts.
2023. júl. 7. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul félrekurnál ha nem tudódna ki.

Nem azért nem teszed mert szereted a párod, hanem mert félsz töle.

Szerintem te is tudod a választ

2023. júl. 7. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen megbánod. Vagy azt, hogy elmész a randira, vagy azt, hogy nem.

Minek vagy ezzel a pasival? Egyszer lebuksz úgy is, aztán bekerülsz a hírekbe.

2023. júl. 7. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
46%

Minek vagy egy csicska hisztissel eleve? Meg ha a másiknak ugyus csak szexre kellenél akkor meg ott is vagy ahol a partszakadt.

Egy pasid sincs.

Mert a csicska sem az igazi, de a másiknak meg nem kellenél valójában. Szívás.

Mindegy mit csinálsz. Nem veszithetsz. Mert 2 hülyéből egyik sem veszteség.

2023. júl. 7. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem itt elsősorban nem a két pasi a hülye. :D Már bocsi.

Hisztizik a párod meg féltékeny, de ezek szerint meg is van minden oka annak lenni, mivel meg akarod csalni! Egy szavad nem lehetne a hisztijére, ((a korlátozásai persze nem elfogadhatónak)) mert fejben már ott vagy hogy más sráccal csókolózol. Szemtelenül olcsó vagy.

2023. júl. 9. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!