Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső adottságaim miatt nem tudok férfiakkal ismerkedni. Most úgy érzem ezt elfogadtam, de később vajon bánni fogom?
Szerintem pedig olyan nincs, hogy "Külső adottságok" miatt nem tudsz férfiakkal ismerkedni. Lehet, egyszerűen nem jófelé keresel.
Igen, van olyan férfi, aki a kellően dús, gömbölyded idomokat kedveli, és van olyan is, aki a lapos, vékony lányokat. Csak "kapcsold fel azt a lámpát", és hajrá. ;)
"Külső adottságaim miatt nem tudok férfiakkal ismerkedni." ha ez bármilyen formában változtatható vagy meghaladható általad, akkor esélyes, hogy a jövőben lehet olyan dilemmák, hogy nem tettél meg mindent az ügy érdekében, mi lett volna, ha mégis. Ha olyan jellegű, amire nem vagy ráhatással, akkor ennek az esélye csekély, ugyan is nincs mit megbánni. Ami előfordulhat, az inkább a hiány lenne.
32/f
Szerintem hibáztál.
Ne azt fogadd el, hogy nem tudsz ismerkedni férfiakkal..
Mert ez egy szörnyű dolog!
Fogadd el a külső adottságaid. Amint ebben sikerrel jársz el, máris képes leszel férfiakkal ismerkedni.
Szeresd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!