Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső adottságaim miatt nem tudok férfiakkal ismerkedni. Most úgy érzem ezt elfogadtam, de később vajon bánni fogom?
Nincs az az ember,akinek a szintjenez ne lenne hasonlo kinezetu/szintu ember...
Ha nagyon elonytelenul nezel ki,akkor ne a kategoriakkal jobb/szebb embereket celozd meg...hisz naluk johogy nem jarsz sikerrel...
Hát én is úgy érzem,hogy a külsőm miatt nem jön hozzám ismerkedési céllal. Talán igaz,talán nem. Évek óta nekem sincs emiatt senkim. Bánni nem bánom és ahogy telnek az évek egyre kevésbé bánom. Az a baj,hogy igen nem nézek ki jól és bár lehet lenne 1 millióból 1 ember aki elfogadná,vagy jó lenne ez neki,de akkor meg ott van a kérdés bennem,hogy jó jó elfogadott,de azért biztos jobb kell neki. Én többek között ezért is zárom el inkább magam az emberektől,egyszerűen ,ha bárki is kicsit is nyitottabb felém rögtön azon agyalok,hogy ja nincs jobb,meg ha összejönnénk egy kérdé tényleg akar e vagy csak egy két numerára,mert a testem az meg baromi jó,emiatt fel is figyelnek rám,de a fejem mind rondának tartja,szóval ha össze is jönne velem,tuti,hogy nem tisztelne eléggé és mindig éreztetné,hogy van jobb is és bármikor lecserélhet. Nekem meg ez nem hiányzik a folytonos félelem,strssz,megalázkodás nehogy eldobjon másért,hogy másokat bámuljon az utcán,tv-ben ,mondogassa,hogy milyen szépek azok a lányok,hogy folyton érezzem,hogy én rosszabb,kevesebb vagyok. Szóval így egyáltalán nem bánom és el is fogadtam én is,hogy így semmi értelme. Én azon vagyok,hogy megpróbáljam szépíteni magamat,mármint akár plasztikával,dologozom,gyűjtöm a pénzem és remélem egyszer olyan fejem lesz amire azt mondják,hogy na igen szép csaj,és akkor talán lesz esélyem egyenrangú párkapcsoaltra...Adig én nem is akarom magam feleselgesen lelkileg túráztatni.
És igen tudom vannak akik rosszabb külsővel is élnek kapcsoaltban,sőt látszólag boldogok is stb,én nem tudom ők hogyan csinálják,elárulhatnák nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!