Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok játékos és tudom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok játékos és tudom, hogy meg fogom bánni azt, hogy ilyen őszintén és naivan állok az ismerkedéshez. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért bánnád meg? A taktikázás soha nem vezet jóra.
2022. ápr. 23. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Húzz egy szerencsekártyát!

Amúgy meg játszadozással se mennél sokra, max elérheted, hogy egy kamu személyiséget szeressenek a valódi éned helyett,ami nem sokat ér. Ha valakinek igazán számítani fogsz az úgyis úgy fog elfogadni ahogy vagy és nem kell előtte megjátszani magad. Egyedül a naivitáson kéne csiszolni, hogy jobban átlásd, ha valaki csak szórakozni akar veled.

2022. ápr. 23. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A játék és a taktikázás nem ugyanaz.

Mi az hogy őszinte és naiv? Hogyan lehet ehhez másképp hozzáállni? Lehet, hogy taktikázással is lehet partnert szerezni, de csak az őszinte és naiv viselkedés hozhat őszinte és naiv párt, ami nem árt.

2022. ápr. 23. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Mind szép és jó,hogy ezt írjátok,de én a kérdezőhöz hasonlóan taktika,játék nélkül őszintén és naivan kezdtem bele egy ismerkedésbe…aztán teljesen fel is ültettek, sőt közölte is,hogy megérdemlem,ha egyszer ennyi eszem van és szerinte most jól móresre tanított,hogy legközelebb óvatos leszek és nem dőlök be senkinek. Ezek után már semmit se vagyok képes elhinni senkinek.
2022. ápr. 24. 15:03
 5/6 A kérdező kommentje:

4

Persze, azt fogják mondani amit kell, ami hangzatos és elcsépelten szép. De emellett persze ugyanúgy taktikáznak.

Nem tudom miért érezzük néhányan úgy, hogy az emberek egyszerű dolgokat mint a szeretet, szerelem direkt túlbonyolítanak. Vajon csak azért, hogy izgalmasabbá tegyék mert baromira unják magukat?

2022. ápr. 24. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

4-es Egy seggfejjel sodort össze az élet. Hidd el nem mindenki ilyen!

A naívitásnak is van határa, amíg valaki nem okoz csalódást, addig érdemes pozitívan állni hozzá. Az tud árulkodó lenni, ha valaki csak szexre megy, nem érdeklődik, soha nem jönnek létre személyes találkozók, de ezek józan paraszti ésszel kiszűrhetőek.

2022. ápr. 24. 15:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!