Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom bánni, hogy szakítottam vele?
Figyelt kérdés
Szexkapcsolatból alakult ki a csajjal. Nem ilyen r*bis egyébként, először meg is lepődtem ezen a dolgon. A lényeg, hogy tök jól kijöttünk, összejöttünk, együtt voltunk pár hónapig. Végül én szakítottam vele, mert nem éreztem iránta semmit, ő meg igen és soknak éreztem őt. Nem zaklatott nem akaszkodott rám vagy ilyesmi, csak nagyon lehetett érezni, hogy odavan értem. És nekem ez fullasztó volt. Egy nagyon aranyos csajsziról van szó egyébként, csinos, okos, hűséged, tök jól főz, olyan kis gondoskodó. Meg nem hisztizett meg féltékenykedett, ami nekem új volt egy nőtől xD Haverok azt mondták ha nem érzek iránta semmit szakítsak, jobb lesz mindkettőnknek. Eltelt 1 hónap, nem mondom, hogy nagyon rosszul vagyok, de azért gondolok rá sokat, meg arra, hogy vajon találok-e nála jobbat, vagy nagyot hibáztam most. Ti mit gondoltok erről, volt már valaki hasonló cipőben?2021. aug. 26. 13:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem jol tetted, hogy szakitottal vele, ha nem ereztel iranta semmit. Becsülendő, hogy nem maradtal vele csak azert, hogy "legyen valaki".
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg igen, nem hiába vagy ekkora kételyekben azóta is, de ez a személyének szól. Ettől függetlenül ez volt a jó döntés, hisz te nem éreztél többet iránta, nem akartál komolyabb kapcsolatot. Hosszútávon nem működött volna, ahogy érezted is egy idő után, hogy sok neked.
3/5 anonim válasza:
Ugyanezt éreztem tavaly , 4 hónapig voltunk együtt de szakítottam ilyen érzés miatt, most már mással van, mai napig bánom nem becsültem meg.
4/5 anonim válasza:
Soha ne alkudj meg.
Mindig azzal legyél, aki "perzsel".
Majd ráérsz megalkuvásokra, amikor gyerek meg hitel van a nyakatokon etc.
Addig van esélyed csak a tűzre.
5/5 anonim válasza:
Igen meg fogod bánni. Én is megbántam hogy vége lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!