Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mas is jart ugy, hogy ugy szo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is jart ugy, hogy ugy szo nelkul szakitottak vele?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kivancsi. Mi egy eve egyutt voltunk, nagy szerelemnek indult. Csak kozbe jott a tavolsag es jottek neki gondok. Vele terveztem az eletem, erre o hol kozeledett, hol tavolodott, de tudtam ha gondjai vannak, akkor o ilyen. Erre juniusban talalkoztunk, minden oke volt es hogy kesobb jon hozzam. Estere kiderult, hogy elkoltozott a lakasabol, mennie kellett onnan. En vartam, hogy pattanjon helyre. Majd mit latok az interneten, egy idosebb nonel lakik es en ott maradtam lezaratlanul, ertetlenkedve hogy mi is tortent. Legalabb szakitott volna, vagy beszelt volna a gondjarol. Es hihetetlen szamomra mikor annyira szerettuk egymast. Viszont sehol se tudom elerni, hogy egy magyarazatot kapjak. Jart meg valaki igy, hogy a parja eltunt? Hogyan tetted tul magad? A masik jelentkezett meg?
2021. aug. 23. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Volt, hogy eltűnt két hétre, aztán nagy bocsánatkérések közepette felbukkant. Szerencsére ilyen mint veled nem volt, de a ghosting létező jelenség, csak azt nem értem hogy tud nyugodtan aludni az, aki műveli...
2021. aug. 23. 10:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat nem kivanom senkinek. Mikor mar azon vagytok, hogy koltoztok ossze, imadjatok egymast, s erre puf egy gadag no elcsabitja es annyit se mond, hogy pa. S ott vagy szerelmesen tatott szajjal. Szerintem o is visszater majd, de ilyet hogy tud vki megtenni a masikkal. Es miert tunt el ket hetre?
2021. aug. 23. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugy lezàrta, hogy semmi nem erdekli, még az se, hogy szakítson.
2021. aug. 23. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Igy egyszerűbb Neki,nem kell magyarázkodni. Sőt,mivel nem szakított gondolja,hogy vmi kamu magyarázattal vissza is térhet. Én a helyedben nem keresném. Tudom,nehéz,szeretnéd az okot tudni,de hidd el,nincs értelme.
2021. aug. 23. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos vagy te abban, hogy ő is veled tervezte az életedet? Nem lehet, hogy ő a távolságot úgy értelmezte, hogy érzelmileg is távol van tőled?
2021. aug. 23. 12:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Velem tervezett, anyukam is a tanum, hogy miket mondott, tett. Bizonyitott, elbolonditott, csak kulfoldre jart dolgozni es jottek anyagi gondjai, sajnos a gondok miatt kepes magaba fordulni. Es jott egy penzes no, aki mindent neki igert. de ugy el van tunve, hogy senki se ismer ra. En teljesen egy mas ferfiba szerettem bele, aki ha mar nem szeretetett volna, azt megmondta volna. Csak ezt igy nem tartom korrektnek es felfoghatatlan szamomra. Meg ha par het utan valaki lelep, azt megertem, de szerelmes honapok utan?
2021. aug. 23. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!