Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapja szakítottak velem, nálatok mik voltak azok a jelek amikor már úgy éreztétek, hogy stabilak vagytok egyedül?
Figyelt kérdés
Ő azóta továbblépett, már mással van kialakuló kapcsolata. Az én elhatározásom hogy erős, sikeres egyedülálló legyek. Elkezdtem olyan dolgokat csinálni, amit még soha. (elmerészkedtem edzőterembe, találtam munkát) de mindennap szinte minden órában a fejemben van ez a személy, rengeteg (vegyes) érzelem van bennem. 2,5 éves kapcsolatról van szó, 22 éves vagyok és igazából előttem a jövő, elmúlt a naiv énem, hogy még lehet valami köztünk.
Nehéz feldolgozni, hogy az a sok közös terv kb ment a kukába.
Mikor jön el végre az a pillanat amikor azt mondhatom, hogy igen őszintén jól érzem magam?
2021. aug. 15. 16:43
2/2 anonim válasza:
7-8 hónap után kezdtem igazán jól érezni magam. Ez nálam azt jelenti, hogy végre nem egész nap rajta kattogok végre. Előtte is "boldogan" éltem, csak a gondolataimat mérgezte még elég sokáig. Mostmár szerencsére ez sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!