Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül álló anyukák, akik elváltatok/szakítottatok?
Azokat kérdezem akik kezdeményezték a szakítást.
Miért? És hogy ment tovább az életetek?
Nagyon nehéz? Megbántátok!?
Hogy alakult?
Minden érdekel.
Köszönöm - egy boldogtalan 26 éves anyuka
Én az apuka vagyok, de én kezdeményeztem.
Biztos hogy nehéz! Anyának és apának egyaránt. Anyának annyiból nehezebb hogy szinte minden rá hárul a gyereknevelésből.
Azt hogy hogy alakul, mindenkinél más. Van aki gyorsan megtalálja az új párját, van aki évekig nem, és van aki soha....
Megbánni? Soha! Legjobb döntés volt.
Kevesebbet vagyok a gyerekekkel de az legalább minőségi idő.
A lényeg hogy ha boldogtalan vagy , változtass. Ha nincs más kiút , csak a válás , akkor válaszd azt. Egy szar kapcsolatnál minden jobb, mondom ezt úgy hogy még én is egyedül vagyok...
Nálunk 1 éve nagyon rossz minden.
Bonyolult.
És most lenne valaki.. Nem történt semmi köztünk, de úgy érzem ő az aki erőt adna, hogy lépjek.. Tehat nem ő a gondok oka, ő inkább csak a rossz dolgok következménye.
Köszönöm a választ.
A párom nem engedi, hogy dolgozzak. Így nincs saját keresetem,ezen szeretnék változtatni, de sajnos most semmi lehetőség nincs.
Próbáld megjavítani a kapcsolatot. Ha nem megy akkor keress munkát, legyen félretett pénzed, gondold át mégegyszer és lépj.
Ne tàmaszkodj senkire sem lelkileg sem anyagilag. Ezt egyedül kell meglèpned, különben ugyanott vagy ahonnan indultàl.
Ha kialakult az új èleted, önàlló vagy és független akkor jöhet az új kapcsolat de kezeld óvatosan, fenntartásokkal.
A válás anyagilag, pszichésen nagy erőpróba.
A jelenlegi helyzet erre nem alkalmas. Egy másik pasi karjàba ugrani akitől függni fogsz butasàg.
1 éve nagyon rossz, azóta már javítani sem szeretném.
Előtte már 3 évig próbáltuk helyre hozni, nem megy.
Agresszív és korlátoz.
Nem lehet facebbom, barátaim és munkám..
Sok ilyen kérdés volt már.
Elhidegültünk, nem szeretett nem tisztelt már, én őt igen, de nem tudok kölcsönös szeretet nélkül élni. Én kezdeményeztem a válást. Nehéz volt de nem annyira. Volt saját lakásom, megtakarításom, jó munkám. Segítségem az zéró, már nem élnek a szüleim, barátaim vagy külföldön vagy másik városban. De megoldottam mindent. 6 éve váltam el és nem találtam társat. Én hibám is, egyfelől begubóztam a magányomba, másfelől szex kapcsolatot találtam csak (na, az lenne bármikor) és végül belementem egybe ami másfél évig tartott. Az önbecsülésem a padlóra került a házasságomban és nőként utána sem fejlődött sokat.
De nem bántam meg, jó egyedül. Ha lenne valaki, aki valódi párkapcsolatot akar, az nagyon boldoggá tenne, de így sem vagyok boldogtalan, csak nincs párom.
Nem ösztön, inkább a bezártság..
És mint írtam ez a férfi nem az Oka lenne, hanem csak a KÖVETKEZMÉNYE!
Nem miatta lépnék, ő csak egy kis plusz, de nélküle is lépnék.
Nem szeretnék tőle sem függni.
Ha az a férfi szeret és elfogad tudván, hogy már van egy gyereked, akkor ő számára nagyon fontos lehetsz. Feltételezem, hogy megbecsülne
Hány éves a gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!