Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem megtaláltam az igazit,de egyedül maradtam 4 hónapos kisfiammal,én szakitottam,páromról nagyon sokminden kiderült,pl drog,több milliós tartozások. Félek hogy nem találok társat,félek hogy egyedül kell felnevelnem a kisfiam. ?
Amíg nem lettem terhes álomba illő volt a kapcsolatunk.
Mikor kiderült h terhes vagyok eljárt bulizni,napokra eltűnt. Minden pénzét szórakozásra költötte
Mit tegyek hogy túllépjek ezen.
Nem tudom miért érdemeltem ezt?
Sajnos beválasztottál.
Hagyd ott.
Első pár hónap lesz nehéz.
Majd találsz normális férfit.
Hát még egyenlőre nagyon kicsi az a baba, valószínűleg időd sem lenne találkozni mással, sőt elég sok korlát is van ugye.
De nagyon sok egyedülálló gyerekkel rendelkező fiatal anyuka talál társat.
Persze van akinek nem sikerül, van aki csak szexre kell a pasiknak.
Azért van esélyed, ha nem vagy öreg, nem vagy ronda, az exed nem egy erőszakos állat aki majd mindig megjelenik és problémázik miért van valakid, nem hátrány ha képes vagy eltartani magatokat. Szóval ez előny.
persze talán mostanában egyszerűbb lenne ha van lehetőség hazamenni szüleidhez.
Köszönöm az eddigi válaszokat
Vissza költöztem a szuleimhez.
Persze nem most gondoltam h szeretnek valakit,idővel,később. Csak attól félek h nehéz lesz.
El tudom tartani magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!