Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottál már úgy hogy "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottál már úgy hogy " semmi előjele nem volt" ?

Figyelt kérdés
Amikor úgymond mindenki azt hiszi rendben vagytok Jól megvagytok de te belül tépelődsz majd hirtelen megteszed amin még a párod is meglepődik
2021. aug. 9. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Igen, mert nem voltam szerelmes
2021. aug. 9. 08:54
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Igen

(7 év után)

2021. aug. 9. 09:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Az más. De én olyanra gondolok amikor már együtt vannak x ideje
2021. aug. 9. 09:07
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

Igen

Amikor elmúlt a szerelem és monoton lett minden

2021. aug. 9. 09:23
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Igen, 12 év után. Megtaláltam életem szerelmét akivel azóta is együtt vagyunk.
2021. aug. 9. 09:34
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos igen, engem rakott ki az exem szilveszter előtt 1 nappal. Már volt előzménye a tettének amiről nem tudtam, csak a közös barátok közül néhányan( akik tudtak róla) falaztak neki. Utána megszakítottam az összes "baráttal" a kapcsolatot jó időre akik asszisztáltak a tervéhez.

Egy másik srác miatt hagyott el, szerintem a hirtelen szakítások többsége egy harmadik fél miatt következik be.

2021. aug. 9. 09:36
 7/11 anonim ***** válasza:
97%
Igen, majdnem 1 év után. Sajnos sokáig húztam a szakítást, mikorra egyszer szakítottam, már teljesen kihűltek az érzéseim felé, ő viszont nehezen emésztette meg.
2021. aug. 9. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én lehet most fogok szakítani, mert hazudott a másik bitang nagyot... letagadta, hogy van gyereke.
2021. aug. 9. 09:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Minden szakításomat eddig megelőzte, hogy próbáltam rendbetenni a kapcsolatunkat. Olyan, hogy elmúltak volna az érzelmek, összesen egyszer volt, egyébként ez nem jellemző rám. Ha valakit megszeretek, akkor az rendszerint hosszú időre szól. De ekkor sem gondolom, hogy mindenféle előjel nélküli lett volna a szakítás, hiszen akkor már hónapok óta nem is találkoztunk...

2021. aug. 9. 12:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nem, amin a párom is meglepődött, mert külön-külön mindketten éreztük, hogy a kapcsolat már nem működik úgy, ahogy kellene, előtte 1-2 hónappal komolyabban is megbeszéltük, ill. én tanácsot kértem a szüleimtől is. De kb. mindenki más le volt döbbenve az ismeretségi körünkben, meg amikor kérdezgettek, hogy miért, nem igazán értették az érveimet. Pl. volt olyan ismerősöm, akinek nem olyan fontos a minőségi együtt töltött idő, mint nekem, és nem látott abban pl. szakításra okot, hogy egymás mellett bambultuk a tévét és nem is beszélgettünk róla utána. Meg alapvetően nem szeretem a magánéleti dolgaimat kiteregetni sem pl. melóhelyen, és gyakran olyan "önvédelmi mechanizmusom" van, hogy kicsit lelkesebbnek meg boldogabbnak mutatom magam, mint valójában, vagyis jobban mondva direkt igyekszem a jó dolgokat igazán örömmel megélni (tehát nem kamu negédes Colgate-reklámos vigyorra gondoljunk)... és több embertől megkaptam, hogy megdöbbentek, mert olyan kiegyensúlyozottnak és boldognak tűntem mindig.
2021. aug. 9. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!