Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb kamuindok, amiért szakítottak veled?
Még nem tettem túl magam az exemen.
(Az exével szakított 1 éve, 2 hónapig voltunk együtt. Szakítas utan 2 héttel már kapcsolatban volt. Addigra kiheverte 🤣)
Ezeket így egy csomagban:
Nem tudok annyira lelkes lenni, olyan hőfokon égni mint te és ezáltal nem tudnálak úgy viszontszeretni, mint te. Nem kívánom annyiszor a szexet, mint te, nekem sokkal ritkábban is elég. Én sokkal spórolósabb vagyok. (Aki ismeri a híres műsorvezetőt Vadon Jánost, kicsit hajazott rá az a style. :D)
Nekem az instant válaszom: Mivel szerettem ezért az első kettőért kész lettem volna kompromisszumra. A másodikon meg dolgoztam erősen, ezzel is honosítottam kicsit abból a "másfajta" látásmódból amit az egész családja képviselt. :)
6: Sorry, nem írtam le, hogy szerintem miért volt kamu.
Ez egy közel 5 hónapos eléggé aktív kapcsolat volt. Ahogy szépen derültek ki a dolgok menet közben, úgy nyert értelmet az egész a végén.
Kezdjük ott, hogy kiderült az anyuka kezelte a leánya (30+) randis fiókját. Az anyósjelöltnek voltam először jóképű és a bemutatkozó szöveg alapján szimpatikus. Mivel az exemnek is tetszettem, ezért visszaírt nekem.
Mesélte, hogy szimpi voltam az első bemutatás után is. Meg voltak lepődve, hogy nem rendelkezem diplomával (mindenkinek van minimum 1 a családban), mert a szülőkkel való első körös bemelegítő ismerkedés alkalmával eléggé jó benyomást keltettem.
Jó, pofázni tudok, igyekeztem mindég is, hogy széles látókört alakítsak ki és hozzá tudjak szólni a hétköznapi témákhoz (is), ad abszurdum legyen róla önálló véleményem, ha esetleg érinti azt a halmazt ami az érdeklődési köreimet valamilyen szinten metszi.
Sokat voltam náluk is, meg az exem is nálam. Egyszer egy hétvége folyamán amikor a családi házuk külső részén segédkeztem a házimunkában, visszamentem egy kesztyűért és tényleg nem akartam hallgatózni, de rólam beszéltek. Az anyja konkrétan életre alkalmatlan (lent) jelzőt használta velem kapcsolatban. Ok. :)
Aztán ahogy egyre jobban nyíltunk ki egymásnak, kiderült, hogy az anyja elég sokszor lelkileg megalázza (mennyi idős vagy már? Mikor lesz gyereked? Miért nem fogysz? stb.), aztán elnézést kér 2 nap múlva gagyi indokokra hivatkozva. Ezt sírva mondta el.
Lehet sok mindenhez nem értek, de az ismerősi körömből is nagyon sok embernek segítettem lelki téren (szeretek is, sokszor hozzám fordulnak).
Wannabe lelkisegély nyújtó és mediátor, jelen! :D
Elég jól le tudom olvasni az embereket és magamba is szívom az érzéseiket. Nagyon kilógott a családjából lelki téren. Én nagyon szívesen mentem volna vele közös albérletbe, engem nem érdekelt más, csak ő.
Nem Emil rulez, hanem a szülői kontroll rulez. :) :(
Alkalmatlan: A bűnöm mindösszesen annyi, hogy egy albérletben lakó, idealista, nem az a kifejezetten karrierista típusú személyiség vagyok. Nekem sokkal fontosabbak a szellemi/lelki dolgok az élet minden területén.
Sajnos az tény, hogy hiányzik belőlem egy egészséges előrehúzó erő. (Érdekes, hogy másokat olyan jól tudok motiválni! :D) Bőven elegendő, hogy egy számomra vállalható szinten fenntartom magamat.
Apropó, nem is tudtam, hogy ők teljesen más szintet képviselnek anyagiak terén, amíg el nem mentem hozzájuk és ott már tudatosult bennem. Ez eléggé frusztrált, meg is jegyeztem neki. Nem is beszéltünk anyagiakról addig. (Használt régi autó, tök natúr öltözködés, stb.) :D
8: A terem búráját, na...
Ami kimaradt. :)
Eljött hozzám személyesen szakítani. Ahogy belépett hozzám már tudtam, hogy mi lesz... Mondom neki, hogy akkor ennyi? Nagy nehezen kimondta, hogy annyi.
Csak akkor miért maradt velem még 2 órát, miért fetrengett az ágyamon fejet fogva? Miért láttam rajta azt, mintha én mondtam volna neki ki a végét? Hmmmmm 🤔
Hát sajnálom az egészet, de gyakorlatilag mindegy is így utólag... :) Más utakon kell járjunk! :)
Első párom egy hónap után azzal a dumával rakott ki, hogy már nem szeret. Mint kiderült, "csak" megcsalt, és később évekig próbálkozott 🙄
Másik emlékezetesebb alkalom az volt, ami inkább olyasmi, amit a 4-es is említett. Volt valóságalapja, de rettenetesen felnagyította, eltúlozta. Azóta mondta is, hogy megbánta, mert ha jobban kommunikáltunk volna, azóta is együtt lehetnénk (szerintem is, de késő bánat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!