Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legnagyobb kamuindok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb kamuindok, amiért szakítottak veled?

Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 14:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt kamuindok, mert végülis én szakítottam. De azért leírnám, hogy a kedvenceim, amiket a fejemhez vágott akkor (3.fél fele kacsintgatott és még neki állt feljebb, hogy elküldtem..) :

- nem is voltunk együtt, nem volt kimondva (8 éve együtt voltunk és együtt éltünk...)

- miattad nem mentem sehova, utáltam már itt lenni (soha nem is járt sehova, mivel nincsenek barátai. Előttem sem voltak. Meg covid is volt. De azért miattam nem ment sehova)

2021. júl. 7. 16:55
 12/22 A kérdező kommentje:

11: 8 év és azt mondta, nem is voltatok együtt? WTF?

Koszonom a válaszokat, még johetnek.

2021. júl. 7. 16:58
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Igen, mert előtte volt egy, khm, mélypontunk. De folytattuk, "meg akartuk oldani", de szerinte már nem voltunk együtt... :D
2021. júl. 7. 17:00
 14/22 A kérdező kommentje:
Es a melypont miért volt és meddig tartott?
2021. júl. 7. 17:01
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

Ez egy barátnőmmel esett meg.

A pasijának volt egy macskája, a barátnőm meg nem szereti a macskákat. Mindig megkérte a párját, hogy amikor ő ott van, a macska ne tartózkodjon abban a helyiségben. A pasi erre nem volt hajlandó, mert mondta neki, hogyha ezt a csaj nem tudja elfogadni, akkor nem valók egymásnak. Ezen annyira összevesztek, hogy a pasi azt mondta neki, hogy ezt nem lehet megoldani és nincs értelme együtt lenni.

Szerintem ha igazám szerették volna egymást, nem szakítottak volna egy ilyen hülyeség miatt.

2021. júl. 8. 09:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az volt hogy nem tudja mit érez. Annyira tipikus...
2021. júl. 8. 13:54
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kitalálta a pasi, hogy éppen mélyen vallásos lesz és a házasságig nem akar szexelni (addigra már mindegy volt...). És mivel túl jó velem és miattam állandóan csak a szexre gondol, eltérítem Jézustól. A mai napig nem hiszem el, hogy ez a beszélgetés lezajlott :-D
2021. júl. 8. 21:19
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
17: Ezen most tényleg IRL hangosan felnevettem. :DDD
2021. júl. 8. 21:20
 19/22 moozygoo ***** válasza:
100%
Tartsunk szünetet
2021. júl. 10. 11:34
 20/22 Kretén István válasza:

Be kell járnod rendszeresen a munkahelyedre, és nem tudunk együtt utazgatni, érdekes embereket, kultúrákat megismerni.

Lakhelye nem volt, magyarul is alig tudott, nem hogy idegen nyelven.

2021. júl. 11. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!