Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már úgy valakivel, akiről azt gondoltad hogy ő az igazi és később is így gondoltad?
Ha már szakítottunk, akkor ő már nem lehet az igazi. Mert ezek szerint voltak olyan problémák, amiket megoldhatatlannak tekintettünk, és úgy döntöttünk (legalábbis egyikünk), hogy a kapcsolat nem ér annyit, mint amennyi belefektetett munkára/energiára szükség lenne. Az "igazival" szemben ilyen fel sem merül.
Én is sokszor gondoltam már, hogy óóó, XY lesz majd a NAGY Ő, akivel majd leélem az életem, aztán a nagy túrót. Sírdogáltam szakítás után valamennyi ideig, aztán jött a következő, és már eszembe se jut, mert az újabb sokkal jobb :)
Az első 2-3 évben úgy éreztem, hogy ő az igazi, bár már akkor is voltak problémák, csak nem tűntek olyan baljós előjelnek, mint amilyennek tűnniük kellett volna.
A szakításkor (5 év után) már abszolút nem éreztem úgy, hogy az igazival szakítok.
2 párkapcsolatom volt: egy rövid, akkor engem hagytak ott, és a hosszú, amit én szakítottam meg. Egyik exem sem hiányzott sokáig, nem éreztem, hogy az igazit engedtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!