Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottál már úgy valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már úgy valakivel, akiről azt gondoltad hogy ő az igazi és később is így gondoltad?

Figyelt kérdés
Nyilván sokszor gondoljunk hogy az aktuális (vagy az aktuálisan elveszített) párunk az “igazi” viszont arra vagyok kiváncsi hogy van e valaki akinek ez utólag is bebizonyosodott? Tényleg nem talált hozzá foghatót, vagy aki mellett ugyanúgy érezte magát, vagy mindenki tolja a nagyhalált hogy hu ő volt életem nője, pasija aztán a következő után eszébe se jut többet?

2021. máj. 31. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Akkor még nem tudtam, azóta viszont így gondolok rá. De már nem szülne nekem, így idővel keresnem kell mást.
2021. máj. 31. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Ha már szakítottunk, akkor ő már nem lehet az igazi. Mert ezek szerint voltak olyan problémák, amiket megoldhatatlannak tekintettünk, és úgy döntöttünk (legalábbis egyikünk), hogy a kapcsolat nem ér annyit, mint amennyi belefektetett munkára/energiára szükség lenne. Az "igazival" szemben ilyen fel sem merül.

Én is sokszor gondoltam már, hogy óóó, XY lesz majd a NAGY Ő, akivel majd leélem az életem, aztán a nagy túrót. Sírdogáltam szakítás után valamennyi ideig, aztán jött a következő, és már eszembe se jut, mert az újabb sokkal jobb :)

2021. máj. 31. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Második válaszolónál a pont. :) Akkor lehetne tökéletes, ha mindketten úgy érzitek. Ahogy Ő is írta, ha egyik nem akarja megoldani, akkor már teljesen mindegy. Én is "tökéletes"-ként voltam számon tartva. Majd különböző célok miatt szakítottunk. Pár nap után már szinte idegen lettem. :D Legtöbbször ezek csak illúziók, amit az agyunk kivetít magunk elé, vagy épp a szerelem lángja diktálja az üres szavakat. Hogy tökéletes legyen, mindketten kell, hogy azt érezzék, és komolyan.
2021. máj. 31. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első 2-3 évben úgy éreztem, hogy ő az igazi, bár már akkor is voltak problémák, csak nem tűntek olyan baljós előjelnek, mint amilyennek tűnniük kellett volna.

A szakításkor (5 év után) már abszolút nem éreztem úgy, hogy az igazival szakítok.

2 párkapcsolatom volt: egy rövid, akkor engem hagytak ott, és a hosszú, amit én szakítottam meg. Egyik exem sem hiányzott sokáig, nem éreztem, hogy az igazit engedtem el.

2021. máj. 31. 21:01
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es,utólag bánod hogy 5 évig 'húztad' melletted?
2021. jún. 1. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!