Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legidiótább ok, amiért szakítottak veletek, vagy ti szakítottatok valakivel?
Barátnőm azért szakított, mert szerinte túl sokat eszek, és ez idővel túl költséges lenne...
Nem tudom, mire érti ezt, valóban sokat eszek, de a testalkatomon ez nem látszik, ott meg nem tartok, hogy kajára ne lenne pénz...
Egy hònapos kapcsolat volt, nem egy nagy tragédia, de ez az indoklás sokkolt.
Akárhogy nézzük nem èrdekelted igazán.
( Sajnos nem tudok ilyen esetet mondani )
Csak kerülgettük egymást, soha nem voltunk együtt, de amikor végre egymásra találtunk egy pillanatra sok év szenvedés után, közölte, hogy azért nem fekhet le velem soha, mert megzavartam. Tény, hogy nem voltunk szabadok.
Az egyetlen indok, amit nem tudok feldolgozni és elfogadni soha, hogy pont azért nem feküdt le velem, mert felkavartam. Mást bezzeg lazán bevett a kis háremébe egy-egy éjszakára. De hát ugye az asszony az első meg a naagy szerelem.
Összeveszett velem, mert nem tudtam, hogy nem szereti a pálinkát, és így nyilván nem is ismerem. Jó nagy vitát generált ebből, ami végül szakítással végződött, mert én milyen érzékeny vagyok, és egyébként is szégyelljem magam mindenért is.
Addig nem is értettem az egészet, amíg meg nem tudtam, hogy amúgy már közel egy fél éve volt mellettem egy másik csaja is, gondolom végül mellette tette le a voksát, de nem tudott normálisan szakítani velem akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!