Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legidiótább ok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legidiótább ok, amiért szakítottak veletek, vagy ti szakítottatok valakivel?

Figyelt kérdés

Barátnőm azért szakított, mert szerinte túl sokat eszek, és ez idővel túl költséges lenne...

Nem tudom, mire érti ezt, valóban sokat eszek, de a testalkatomon ez nem látszik, ott meg nem tartok, hogy kajára ne lenne pénz...

Egy hònapos kapcsolat volt, nem egy nagy tragédia, de ez az indoklás sokkolt.

2021. júl. 17. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Anorexia
2021. júl. 17. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogy nézzük nem èrdekelted igazán.

( Sajnos nem tudok ilyen esetet mondani )

2021. júl. 17. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Rámbaszta a telefont. 11 év után..
2021. júl. 17. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Kerdezo, ez sok lanynal problema meg ha nem is mondja ki. Foleg ha felesbe van a kajakoltseg. Egy no elvan ket szem alman es inkabb vesz egy ruzst, egy pasi meg szeteti a hasat, ha kondizik, rengeteg hus kell neki. En is utaltam, hogy vettem egy gyumolcslet, egyszer ittam belole, masnap mar nem volt, pedig az 5 napra elegendo nekem. Az a megoldas, hogy a kajat mindig csak te fizeted, az o reszet is, mert az kisebb mennyiseg, es mindig tobbet ceszel mindenbol, hogy legyen eleg.
2021. júl. 17. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A macska nem férfias ha kutyád leenne akkor jó lennél de így nem.
2021. júl. 17. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak kerülgettük egymást, soha nem voltunk együtt, de amikor végre egymásra találtunk egy pillanatra sok év szenvedés után, közölte, hogy azért nem fekhet le velem soha, mert megzavartam. Tény, hogy nem voltunk szabadok.

Az egyetlen indok, amit nem tudok feldolgozni és elfogadni soha, hogy pont azért nem feküdt le velem, mert felkavartam. Mást bezzeg lazán bevett a kis háremébe egy-egy éjszakára. De hát ugye az asszony az első meg a naagy szerelem.

2021. júl. 17. 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Összeveszett velem, mert nem tudtam, hogy nem szereti a pálinkát, és így nyilván nem is ismerem. Jó nagy vitát generált ebből, ami végül szakítással végződött, mert én milyen érzékeny vagyok, és egyébként is szégyelljem magam mindenért is.

Addig nem is értettem az egészet, amíg meg nem tudtam, hogy amúgy már közel egy fél éve volt mellettem egy másik csaja is, gondolom végül mellette tette le a voksát, de nem tudott normálisan szakítani velem akkor sem.

2021. júl. 17. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
37%
Minden nap vannak ilyen kérdések, rákeresni luxus?
2021. júl. 17. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
15 évesen szakítottam a fiúval (ő 20 volt), mert túl nyálasan csókolt😂 Bejött a munkahelyemre, én meg írtam neki egy levelet, amit odaküldtem egy kollégámmal 😕 Nem emlékszem pontosan, mi volt benne, de azt tudom, hogy írtam, hogy ne találkozzunk többet, meg az is, hogy maradjunk barátok. Ez utólag kicsit ellentmondásosnak tűnt. Se a szakítás okára, se a módjára nem vagyok büszke, de nem volt még nagy rutinom, na. Később belejöttem.
2021. júl. 17. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:
"Nem illünk össze" bullshit
2021. júl. 21. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!