Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek a párotok nélkül nyaralni?
Eszembe jutott egy ugyanilyen szitu: egy jó ismerösömnek volt egy lefoglalt és kifizetett szállása 2 före egy hotelban, csak 2 éjszaka, de nem akart menni, mert közben szakított a párjával és egyedül nem akart elmenni. Kérdezte, hogy nem akarom-e átvenni, jóval olcsóbban odaadta volna. Én nagyon szívesen mentem volna, de a párom azt mondta, hogy ö ezt nem tudja kifizetni (csak a saját részét kellett volna, mert az én részemet én fizettem). De ha én szeretnék, menjek el csak nyugodtan vele (az ismerösöm is férfi), öt nem zavarja. Hát így is lett, elmentem vele, aztán mire visszajöttem, hirtelen elkezdte zavarni és szakítottunk is. A válasza az volt, hogy hát igaz, hogy azt mondta, hogy menjek csak, de nem gondolta volna, hogy tényleg el is fogok menni.
Csak annyit akartam mondani, hogy ma sem döntenék másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!