Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmennétek a párotok nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek a párotok nélkül nyaralni?

Figyelt kérdés
A párommal megbeszéltük még pár hónapja, hogy elmegyünk nyaralni, én meg is vettem a repjegyeket, viszont ő közben kitalálta, hogy sajnos mégsem férne bele neki ez az utazás anyagilag. Azt mondta, a pénzt majd egyszer visszaadja, mert a repjeggyel ugye már nem tudok mit csinálni. Nekem lenne kedvem elmenni mással, de neki ez rosszul esne. Mit csináljak?
2023. júl. 1. 21:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
2023. júl. 2. 01:01
 22/29 anonim ***** válasza:
61%
Vigyél mást.
2023. júl. 2. 01:44
 23/29 A kérdező kommentje:
21, semmi közöm ehhez a kérdéshez. :D
2023. júl. 2. 04:50
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

23

[link]

2023. júl. 2. 07:32
 25/29 anonim ***** válasza:
75%
Ne viccelj, megvetette veled a jegyet, aztán most elvárná, hogy dobd ki az ablakon? Csak mert neki "rosszul esne"? Hát en megmondanám, higy nekem meg az esik rosszul, hogy annyiba se vesz, hogy normalisan végiggondolja, mi fer bele neki anyagilag és mi nem, azt meg leszarja, hogy nekem ez mennyibe kerül. Menjél csak valaki massal, persze, hogy mennék, nem is kérdés.
2023. júl. 2. 08:50
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék el nélküle.
2023. júl. 2. 15:04
 27/29 anonim ***** válasza:
84%
Az élet túl rövid ahhoz hogy varakozzunk, amíg van lehetőség addig kell azzal élni, miért is ne menne el az ember.
2023. júl. 2. 20:18
 28/29 anonim ***** válasza:
49%
Elmennék, egyedül.
2023. júl. 2. 21:45
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe jutott egy ugyanilyen szitu: egy jó ismerösömnek volt egy lefoglalt és kifizetett szállása 2 före egy hotelban, csak 2 éjszaka, de nem akart menni, mert közben szakított a párjával és egyedül nem akart elmenni. Kérdezte, hogy nem akarom-e átvenni, jóval olcsóbban odaadta volna. Én nagyon szívesen mentem volna, de a párom azt mondta, hogy ö ezt nem tudja kifizetni (csak a saját részét kellett volna, mert az én részemet én fizettem). De ha én szeretnék, menjek el csak nyugodtan vele (az ismerösöm is férfi), öt nem zavarja. Hát így is lett, elmentem vele, aztán mire visszajöttem, hirtelen elkezdte zavarni és szakítottunk is. A válasza az volt, hogy hát igaz, hogy azt mondta, hogy menjek csak, de nem gondolta volna, hogy tényleg el is fogok menni.

Csak annyit akartam mondani, hogy ma sem döntenék másként.

2023. júl. 4. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!