Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmennétek a párotok nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek a párotok nélkül nyaralni?

Figyelt kérdés
A párommal megbeszéltük még pár hónapja, hogy elmegyünk nyaralni, én meg is vettem a repjegyeket, viszont ő közben kitalálta, hogy sajnos mégsem férne bele neki ez az utazás anyagilag. Azt mondta, a pénzt majd egyszer visszaadja, mert a repjeggyel ugye már nem tudok mit csinálni. Nekem lenne kedvem elmenni mással, de neki ez rosszul esne. Mit csináljak?
2023. júl. 1. 21:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
98%
Menj mással, nehogy már azért ne menj, mert ő nem akart.
2023. júl. 1. 21:16
 2/29 anonim ***** válasza:
97%
Pedig így, hogy már a repjegy is megvan, sokkal ésszerűbb lenne nem lemondani az egészet, hanem elmenni mással és akkor még a repjegyet se kell visszafizetnie neked. Én elmennék, de nálunk ebből nem is lenne probléma, nem sértődne meg a párom, ha egy baráttal vagy családtaggal is nyaralnék.
2023. júl. 1. 21:19
 3/29 anonim ***** válasza:
97%
Én is elmennék mással, ha már megvannak a jegyek.
2023. júl. 1. 21:20
 4/29 anonim ***** válasza:
96%
Menj mással, egyedül nem olyan szórakoztató.
2023. júl. 1. 21:24
 5/29 anonim ***** válasza:
96%

Ö mondta, hogy rosszul esne neki, vagy te gondolod csak így?

Én biztosan nem maradnék otthon, csak mert ö úgy gondolja. Akkor neked is legyen anyagi veszteséged a repjegyböl, mert neki nem telik rá? Nehogy már. Simán elmennék bárki mással.

2023. júl. 1. 21:25
 6/29 A kérdező kommentje:
Igen, ő mondta, hogy rosszul esne neki, ha mással mennék.
2023. júl. 1. 21:26
 7/29 anonim ***** válasza:
96%
Egy életed van
2023. júl. 1. 21:27
 8/29 anonim ***** válasza:
97%
Hogy képzelte egyébként, akkor kidobjátok a kukába mindkét repjegyet, mert ö közben rájött, hogy mégsincs pénze? Megérteném, ha mondjuk haláleset vagy valami nyomós ok miatt nem tud menni, de ez így nagyon gáz. Akkor téged is ö fog kártalanítani, majd ha lesz pénze, vagy úgy gondolja, hogy igaz, hogy neki nem telik rá, de neked azért egy kidobott jegy férjen bele?
2023. júl. 1. 21:35
 9/29 anonim ***** válasza:
97%
Ő gondolta meg magát és még zsarol is. Ne hagyd, menj és érezd jól magad!
2023. júl. 1. 21:36
 10/29 anonim ***** válasza:
95%
Vidd el egy rokonod, akkor azért sem pampoghat, hogy majd biztos megcsalod az útitársaddal.
2023. júl. 1. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!