Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek a párotok nélkül nyaralni külföldre, ha rokonok csak titeket hívtak volna meg?

Figyelt kérdés
Két vendégszoba van, az egyikben egy házaspár alszik, a másik meg csak egyszemélyes.
2019. márc. 20. 12:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem.

32/f

2019. márc. 20. 12:47
 2/21 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Sok függ a körülményektől. Mióta járunk párommal? Mennyire terveztünk közös nyarat? Ő mit szól hozzá? Én mennyire akarok vele itthon maradni.
2019. márc. 20. 12:49
 3/21 anonim ***** válasza:
33%
Nem mindegy, hogy 18 évesek vagytok, akik 3 hete járnak, vagy 35 éves házasok, közös gyerekkel.
2019. márc. 20. 12:49
 4/21 A kérdező kommentje:
19-23 évesek vagyunk, 2,5 éves kapcsolat.
2019. márc. 20. 12:50
 5/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretném látni azt az országot, mert nagy álmom. Természetesen vele is mennék nyaralni, de ő nem nagyon szeret utazni, max Balaton, esetleg Horvátország, szóval vízpart. Én meg olyan helyre mennék, ahol nincs tenger meg inkább ilyen túrázós, városnézős program lenne.
2019. márc. 20. 12:51
 6/21 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom nem több hónapos út, tehát 1-2 hétről lenne szó.

Persze, ha ő nem akar jönni, pedig a lehetőség adott, attól én miért ne menjek? Nem vagyunk összenőve.

Pl. ha ő akarna menni egy koncertre, amire én nem szeretnék, nyugodtan menjen és hívja is el a haverjait.

Nem vagyunk egyformák, tiszteljük meg a másikat szokásainkkal.

2019. márc. 20. 12:57
 7/21 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Akkor leülsz a párod elé, elmondod, hogy felajánlották a rokonaid ezt a lehetőséget, ami neked tetszik is, mit szól hozzá, ha elmész velük nyaralni?
2019. márc. 20. 12:58
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem unokatestvérem hívott meg külföldre, egyszer meg édesanyámmal utaztam el pár napra, ez volt a születésnapi meglepetésem tőle. Most akkor utasítottam volna vissza, csak mert majdnem 10 éve vagyunk együtt élettársammal és ő nem jöhetett (jöhetett volna, de ez ilyen anya-lánya program volt).

Ő is szokott menni hosszú hétvégézni barátokhoz, volt külföldön is nélkülem.

2019. márc. 20. 13:00
 9/21 anonim ***** válasza:
40%
A helyzettol függ. A ferjem/volegenyem mellol mar nem mennek rokonokkal nyaralni, ugyhogy mar sajat otthonom, haztartasom, kulon eletem van, akkor ertelemszeruen a csaladommal megyek (aki ertelemszeruen ez a ferj/volegeny) vagy sehogy. Viszont amikor meg nem vagyunk kulon haztartasban, es csak a pasim, randizgatunk x ideje, de nincs meg egy kulon alberlet se, hanem mondjuk anyukamekkal elek együtt, akkor persze, mennek velük, ha hivnak es van lehetoseg, hiszen akkor meg igazabol velük alkotok egy kisebb közösseget, nem az x hapsival.
2019. márc. 20. 13:01
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem mennék
2019. márc. 20. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!