Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti elmennétek 2 hónap ismerettség után az új párotokkal külföldre nyaralni?
Gondolom fizet mindent, bár erről még nem beszéltünk, de elég jól áll anyagilag, ahogy eddig láttam, így nem gondolom, hogy probléma lenne számára. De természetesen nekem is van pénzem, nálam is lesz, nem üres zsebbel indulok el külföldre.
Bízom benne, és az azért elég durva elképzelés, hogy a kisfiával való közös nyaraláson lepasszolna prostinak. Mégis mit mondana a gyereknek...? Nem annyira kicsi már, biztos érdeklődne, hogy hova lettem, aztán ha mondjuk elmondaná az anyjának, hogy "jött velünk egy lány, aztán eltűnt", igencsak érdekes szituk alakulhatnának ki. Amúgy rengeteget beszélgetünk, nagyon sokmindent elmesélt már magáról. Illetve találkoztam már a gyerekkel, és a párom édesanyjával, valamint a legjobb barátjával is. A bizalom egyébként az első pillanattól fogva teljes köztünk - legalábbis én így érzem, legfeljebb később csalódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!