Ti elmennétek a párotok nélkül nyaralni egy hétre ismerősökkel, ha a körülmények úgy alakulnának?
Az attól függ hogy ő miért nem tud jönni.
Ha beteg vagy valami hasonló, akkor nem.
De ha munka miatt (olyan munka, ami miatt egész héten egyedül unatkoznék, nem is tudnánk közben találkozni) akkor elmennék.
Kérdés hova, mikor és miért :)
Voltam már így nayaralni. Igazából nem hosszú időkre, de volt pár verseny ami érdekelt ezért a barátnőmmel együtt mentem (páromat nem érdekli). Az kb. 1 hét volt.
Aztán volt olyan, hogy a párom nem tudott jönni mert dolgozott így elmentem a testóm nyaralójába 10 napra (szabin voltam). De ez még az elején volt a kapcsolatunknak, akkor még nem is laktunk együtt.
Aztán volt, hogy együtt éltünk és a párom ment el 14 napra egy körútra. Mentem volna én is, de volt egy kutyánk aki épp beteg volt nem szívesen hagytam volna magára. Plusz vinni kellett dokihoz is. A körút nagy álma volt, sajnáltuk, hogy le kellett mondani az én részem, de nem szerettem volna ha ő is lemarad róla. Amikor hazajött azt mondta jó volt, de sajnálta, hogy nem tudta megosztani az élményeket.
Azota nem nyaraltunk külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!