Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmennétek a párotok nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek a párotok nélkül nyaralni?

Figyelt kérdés
A párommal megbeszéltük még pár hónapja, hogy elmegyünk nyaralni, én meg is vettem a repjegyeket, viszont ő közben kitalálta, hogy sajnos mégsem férne bele neki ez az utazás anyagilag. Azt mondta, a pénzt majd egyszer visszaadja, mert a repjeggyel ugye már nem tudok mit csinálni. Nekem lenne kedvem elmenni mással, de neki ez rosszul esne. Mit csináljak?
2023. júl. 1. 21:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

Neked meg rosszul eshet, hogy nem akar veled menni, hacsak tényleg nem nagyon rossz hirtelen az anyagi helyzete.

Majd egyszer visszaadja a pénzt - Adja vissz most, vagy legalábbis a nagy részét, amit tud, aztán majd törleszt, ha megengeded neki.

Ha az egészet visszamondjátok, az veszteséggel jár mind a kettőtöknek.

Menj el mással.

Ha igazán a párod lenne, tudnád, mi miatt nagy anyagi megterhelés ez most hirtelen a számára.

Neked pedig az eshet rosszul, hogy nem avat be a dolgaiba.

Adja meg a pénzt azonnal vagy minél előbb, te pedig menj el mással.

2023. júl. 1. 21:36
 12/29 anonim ***** válasza:
95%
Ha mással mész, nem kell az egészet megadnia, csak amennyibe a jegyátiratása került.
2023. júl. 1. 21:43
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

11-es, attól még lehet igazán a párja, nem biztos hogy ez most egy hirtelen jött nagy anyagi megterhelés, lehet, hogy csak egyszerüen nem tud bánni a pénzzel és kiadta valami hülyeségre, gondolta, majdcsak lesz valahogy. Nem tudhatjuk, hogy mi van, de nekem ez elég link, felelötlen alaknak tünik. Egy nyaralást az ember hónapokig tervez, anyagilag is, összegyüjti a rávalót, kiszámolja, hogy kb. mennyi pénz fog kelleni rá, tervez. De semmiképpen nem a repjegy megvétele után jut eszébe, hogy á, nekem erre nincs is pénzem.

Akkor otthon marad, és kész, meg van oldva, de nehogy már a másik is miatta üljön otthon.

2023. júl. 1. 21:43
 14/29 anonim ***** válasza:
94%

Hát ha nekem nem lenne pénzem, én hoznám fel a páromnak, hogy menjen mással, ne maradjon itthon, aztán majd máskor megyünk együtt. Ha már nem tudott a párod úgy tervezni, ne legyen önző.

Neked mondjuk ez egy jó kis előjel.

2023. júl. 1. 21:48
 15/29 anonim ***** válasza:
94%
Ha már megvannak a jegyek, akkor elmennék, de mondjuk ha ki lehetne hozni olcsóbban (pl még nincs szállás, szóval abból tudtok keresni nem drágát), akkor először megpróbálnám meggyőzni, hogy jöjjön. Ha nem jön, akkor elmennék mással.
2023. júl. 1. 21:57
 16/29 anonim ***** válasza:
94%
Simán kifizetném a részét hogy együtt menjünk. Nőként írom. Mi ott segítjük egymást ahol tudjuk.es a megtakarításunk is közös.
2023. júl. 1. 22:57
 17/29 anonim ***** válasza:
94%
16-os, de amint látod, kérdezöék megtakarítása nem közös. Valamint azóta sem derült ki, hogy miért is nincs rá pénze a pasinak.
2023. júl. 1. 23:05
 18/29 anonim ***** válasza:
89%

Miért is ne, eleget várakozik az ember olykor ha úgy adódik, legalább ilyenkor ne várjon ha már le van fixállva.

Nekem lenne hozzá kedvem,így én benne vagyok.

Írj nyugodtan, aztán nyaraljunk egy jót.

2023. júl. 2. 00:09
 19/29 anonim ***** válasza:
61%
Nem, mert nélküle jelentőségét vesztené számomra az út
2023. júl. 2. 00:42
 20/29 anonim ***** válasza:
39%

Múltkor azt mondtad hogy nem mész el nyaralni a pároddal és a szüleivel.

A volt párod, anyós és apósa el ment, de te nem mert össze kaptatok.

Most már változott a helyzet?

2023. júl. 2. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!