Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek a párotok nélkül nyaralni?
Neked meg rosszul eshet, hogy nem akar veled menni, hacsak tényleg nem nagyon rossz hirtelen az anyagi helyzete.
Majd egyszer visszaadja a pénzt - Adja vissz most, vagy legalábbis a nagy részét, amit tud, aztán majd törleszt, ha megengeded neki.
Ha az egészet visszamondjátok, az veszteséggel jár mind a kettőtöknek.
Menj el mással.
Ha igazán a párod lenne, tudnád, mi miatt nagy anyagi megterhelés ez most hirtelen a számára.
Neked pedig az eshet rosszul, hogy nem avat be a dolgaiba.
Adja meg a pénzt azonnal vagy minél előbb, te pedig menj el mással.
11-es, attól még lehet igazán a párja, nem biztos hogy ez most egy hirtelen jött nagy anyagi megterhelés, lehet, hogy csak egyszerüen nem tud bánni a pénzzel és kiadta valami hülyeségre, gondolta, majdcsak lesz valahogy. Nem tudhatjuk, hogy mi van, de nekem ez elég link, felelötlen alaknak tünik. Egy nyaralást az ember hónapokig tervez, anyagilag is, összegyüjti a rávalót, kiszámolja, hogy kb. mennyi pénz fog kelleni rá, tervez. De semmiképpen nem a repjegy megvétele után jut eszébe, hogy á, nekem erre nincs is pénzem.
Akkor otthon marad, és kész, meg van oldva, de nehogy már a másik is miatta üljön otthon.
Hát ha nekem nem lenne pénzem, én hoznám fel a páromnak, hogy menjen mással, ne maradjon itthon, aztán majd máskor megyünk együtt. Ha már nem tudott a párod úgy tervezni, ne legyen önző.
Neked mondjuk ez egy jó kis előjel.
Miért is ne, eleget várakozik az ember olykor ha úgy adódik, legalább ilyenkor ne várjon ha már le van fixállva.
Nekem lenne hozzá kedvem,így én benne vagyok.
Írj nyugodtan, aztán nyaraljunk egy jót.
Múltkor azt mondtad hogy nem mész el nyaralni a pároddal és a szüleivel.
A volt párod, anyós és apósa el ment, de te nem mert össze kaptatok.
Most már változott a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!