Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom exje elhunyt. Elkísérjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom exje elhunyt. Elkísérjem a barátnőmet vagy sem?

Figyelt kérdés

Együtt füveztek meg "kalandoztak" ilyen téren. A barátnőm már tiszta, szeretem tiszta szívvel, csak nem tudom, hogy nekem lenne-e helyem ott.

Már 2 éve együtt vagyunk, együtt lakunk és szerintem közösen tervezünk már. Ő is mutatta ennek a jelét.

Beszéltünk a múltjáról is, és én megértem mert az öcsém is használt tiltott szereket. Próbáltam segíteni neki, de nem igazán lehetett.

Sajnáltam, mert tehetetlen voltam és csak nézni tudtam. Segítséget nem fogadott el, nem is akart, meg ilyenek.

Nagy részben megértem amin átmegy most a barátnőm, szerintem.

2023. júl. 1. 11:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10

És ez hogy jön ide egyáltalán?

2023. júl. 1. 13:19
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

11. Úgy, hogy a fű sem teljesen egészséges és nem veszélytelen.

Szóval lehet okoz akkora kárt mint a heroin, stb

2023. júl. 1. 13:20
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem mondta senki, hogy veszélytelen.

Az viszont tény, hogy nem okoz akkora kárt, mint a heroin, de még akkorát sem, mint az alkohol.

2023. júl. 1. 13:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem, hogy mi történt az öcséddel?

Egyébként hogy a kérdésre válaszoljak: szerintem nem kell, hogy elmenj, kivéve, ha a barátnőd kifejezetten kéri, hogy menj el.

2023. júl. 1. 13:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért kell egyáltalán a barátnődnek az exe temetésére menni?
2023. júl. 1. 14:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi szükség rá, hogy egy számodra idegen ember temetésére menj. Oda a gyászolók mennek. Nem szülinapi buli.
2023. júl. 4. 12:44
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha a barátnőm a volt barátja temetésére menne, akkor nem hogy egyedül menne, de egyedül is jönne vissza, én már nem lennék ott.

A füves függő dologhoz no comment.

2023. júl. 4. 22:44
 18/19 Manócska1 ***** válasza:
kérdezd meg mit szeretne
2023. júl. 14. 14:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj. Nem sok dolgod van ott.
2023. júl. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!