Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek elhunyt a párja, hogyan talált új kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Utána előfordult, hogy szándékosan olyasvalakit kerestetek, aki ugyanúgy néz ki mint ő? Nem nagyon ismerkedem már egy ideje, mivel az az érzésem, hogy olyat már úgy sem találna az ember soha.

2023. jún. 30. 23:59
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Én nem is kerestem senkit...csak jött. De még nem egészen vagyok túl volt párom halálán.

Nem keresnék direkt hasonlót. Nincs is olyan mégeggy...nem is kell, hogy olyan legyen.

2023. júl. 1. 00:03
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Miért van a kulcsszavak közt öngyilkosság? Ugye, nem te gondolkozol rajta?

Nem kell olyat keresni, se másmilyet. Majd jön, ha készen állsz rá. Nekem még szerencsére nem halt meg párom, de így se kerestem soha senkit, mégis volt pár kapcsolatom. Az ember éli az életét, mint egyedülálló és aztán, ha jön valaki, alakulnak a dolgok. Akkor nem fogsz ezen agyalni, mert kapcsolatot akarsz azzal az emberrel. Most a volt pároddal akarsz kapcsolatot, de mivel tudod, hogy az lehetetlen, a kapcsolathoz keresel egy helyettest. Abból sose sül ki jó. Szerencsére, ilyet kevesebben élnek át, de olyat rengetegen, hogy még az exüket szeretik, de összeállnak egy pótlékkal. Biztos láttál már ilyet. Jó vége lett?

2023. júl. 1. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan ebben a cipőben járok én is.

Nem akarlak elkeseríteni, de ugyan olyat már nem fogsz találni sehol!

Hidd el, elfecsérelt idő olyat keresni!!!!

Viszont nem is kell hogy ugyan olyan legyen.

Fogadd el hogy Ő már sajnos elment...😥,

és azt hogy minden ember más, és más.

2023. júl. 1. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Nekem meghalt, 5 éve már. Teljesen bezárkóztam, senkivel sem tudtam beszélgetni. Aztán mikor 2 évre rá pánikroham kezdődött meg fizikailag beteg lettem, akkor elhatároztam hogy legalább beszélgetni megpróbálok másokkal. Regisztráltam egy keresőre, olyat akartam akinek van tarsa csak néha eljönne mozi, kirándulni...direkt, hogy még véletlenül se akarjon többet, mert elképzelni se tudtam akkor, hogy más hozzámérjen. De a sors nem igy akarta...1 napon belül akadt ram egy szintén egyedülálló ffi...es bár leszögeztem hogy semmit sem akarok, fizikai kapcsolatot főleg nem, az élet produkál meglepetéseket. A chat alatt egyszerűen beleszerettem. Találkoztunk...az is jól sikerült, 3 hónapra rá összeköltöztünk, most meg már sajátban lakunk. Soha nem hasonlitottam a régihez, teljesen más. De azt pontosan tudom, hogy ő küldte őt nekem fentről, mert tudta hogy máskülönben belehalok a fájdalomba. Nagyon szeretem a páromat, ez más, de nem kevesebb.
2023. júl. 1. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Vmi hasonló cipőben jártam énis...nem bírtam találkozni senkivel, aztán mégis...és a sokk akkor ért amikor hazaértem az első találkozásról, olyan jó volt beszélgetni valakivel akin láttam, hogy érdeklem, és ő is engem, no meg tudtam, hogy végre fontos vagyok újra vkinek, s viszont.

Na jól nem enyelgek ennyit. Összecsiszolódtunk és minden jól sikerült, azóta is együtt vagyunk. Néha nem akarom elhinni, hogy ennyire jól is sikerülhetnek a dolgok.

2023. júl. 1. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem kerestem, jött. A férjem halála után úgy éreztem, hogy nekem egyedül kell maradnom. De nem így történt. Nem volt idegen, hosszú évek óta ismertük egymást, végül komoly kapcsolat lett belőle.
2023. júl. 1. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A Férjem halála után én se kerestem.

Én viszont a mai napig egyedül vagyok, és minél több idő telik el, annál jobban kezdem megszokni

2023. júl. 1. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
3 év telt el... pocsék kapcsolataim voltak, pont azért mert még nem teljesen dolgoztam fel! Hasonló férfit keresek, de nincs!
2023. júl. 5. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!