Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek elhunyt a párja, hogyan talált új kapcsolatot?
Én nem is kerestem senkit...csak jött. De még nem egészen vagyok túl volt párom halálán.
Nem keresnék direkt hasonlót. Nincs is olyan mégeggy...nem is kell, hogy olyan legyen.
Miért van a kulcsszavak közt öngyilkosság? Ugye, nem te gondolkozol rajta?
Nem kell olyat keresni, se másmilyet. Majd jön, ha készen állsz rá. Nekem még szerencsére nem halt meg párom, de így se kerestem soha senkit, mégis volt pár kapcsolatom. Az ember éli az életét, mint egyedülálló és aztán, ha jön valaki, alakulnak a dolgok. Akkor nem fogsz ezen agyalni, mert kapcsolatot akarsz azzal az emberrel. Most a volt pároddal akarsz kapcsolatot, de mivel tudod, hogy az lehetetlen, a kapcsolathoz keresel egy helyettest. Abból sose sül ki jó. Szerencsére, ilyet kevesebben élnek át, de olyat rengetegen, hogy még az exüket szeretik, de összeállnak egy pótlékkal. Biztos láttál már ilyet. Jó vége lett?
Ugyan ebben a cipőben járok én is.
Nem akarlak elkeseríteni, de ugyan olyat már nem fogsz találni sehol!
Hidd el, elfecsérelt idő olyat keresni!!!!
Viszont nem is kell hogy ugyan olyan legyen.
Fogadd el hogy Ő már sajnos elment...😥,
és azt hogy minden ember más, és más.
Vmi hasonló cipőben jártam énis...nem bírtam találkozni senkivel, aztán mégis...és a sokk akkor ért amikor hazaértem az első találkozásról, olyan jó volt beszélgetni valakivel akin láttam, hogy érdeklem, és ő is engem, no meg tudtam, hogy végre fontos vagyok újra vkinek, s viszont.
Na jól nem enyelgek ennyit. Összecsiszolódtunk és minden jól sikerült, azóta is együtt vagyunk. Néha nem akarom elhinni, hogy ennyire jól is sikerülhetnek a dolgok.
A Férjem halála után én se kerestem.
Én viszont a mai napig egyedül vagyok, és minél több idő telik el, annál jobban kezdem megszokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!