Édesanyám elhunyt 3 napja, nem búcsuztam el tőle, van valami mód, amellyel kapcsolatot tudnék teremteni?
Vannak halottlátó médiumok,ide nem írok le egyet sem nem reklámozni akarom.
Egyik ismerősöm volt egy ilyen médiumnál szintén családtag elvesztése miatt.
Egy szeánszot csinált a fia és lánya volt benn,azt mesélte mindkettő hogy az apjuk handján szólalt meg,és arca is hasonló volt a szeánsz alatt.
Azt mondták olyan megdöbbentő élmény volt hogy a félelem és áhítat ott volt mindkettőjükben,mert nem értették hogy tud ez megtörténni.
Spiritiszta médiumok között keresgéltek mire ráakadtak az illetőre.
Részvétem. Miatta ne légy szomorú, minden rendben van vele -biztosan- odaát.
A hiánya inkább a fájdalom. Az idő majd segít.
Nincs végleges elválás, lejön az újra találkozás.
Az nem biztos, hogy a te életedben visszatér, az ilyen rövid idő nem általános. De előfordul. Minden gyerek kapcsolatban áll még a másik oldallal 6-7 éves koráig. Érdemes odafigyelni, miket mond a gyerek. Ami csak élénk fantáziának tűnik. Felismerheti a saját holmiját az előző életből, szereti ugyanazokat az ételeket, lehetnek azonos szokásai, anyajegy... Ilyesmik.
Még 7 hétig visszajárhat, normalis esetben csak ezután tavozik el végleg. Még nagy a kötődés az elhalt testhez is. Nem szabad hamvasztani ez idő alatt pl., lelki fájdamlat okoz.
Ha meg akarsz beszélni valamit, kereshetsz hiteles médiumot (nem csalót) a spiritualitas.hu, sbk.portal.hu oldalakon keresztül pl.
Üdv !
Őszinte részvétem !
Csatlakoznék az elöttem szólókhoz. Ez a földi élete véget ért, de nem szűnt meg létezni, csupán egy másfajta aspektusban folytatja az öröklétet. Nem tartok fontosnak egy médiumot, hogy elbúcsúzz tőle. Merülj el a gondolataidban, beszélj hozzá, mond el neki amit a szived diktál. El fog hozzá jutni az üzenet ne aggódj ! :)
Kedves kérdező.
Ha van olyan dolog, ami miatt ő nem tud békében nyugodni, akkor lehet hogy megkísérli a kapcsolatteremtést. De nem javaslom azt, hogy te próbáld őt keresni. A szellemvilág tartogat veszélyeket, amiket mi egyszerű emberek nem tudunk kivédeni. Hiába szeretnél anyukáddal kommunikálni, nem biztos hogy ő veszi majd fel veled a kapcsolatot. Fogadj meg egy emberbaráti jótanácsot. Élőnek élő, holtnak holt a barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!