Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van olyan mágia, ami vissza...

Van olyan mágia, ami vissza tudja hozni az embert a földre? Van egy elhúnyt barátom és tiszta Paranoiás lettem ezzel a kérdésben kapcsolatosan

Figyelt kérdés

2012. okt. 19. 12:00
1 2 3
 1/22 Antimod ***** válasza:
37%
Nincs, aki elhunyt, annak nincsen teste. A lelkével kapcsolatba lehet lépni, kivételes médiumok segítségével többé-kevésbé materializálni is lehet - ha ő is úgy akarja - , de hús-vér emberként ismét élővé tenni nem, hiszen az egykori fizikai teste már minden bizonnyal használhatatlan állapotban van.
2012. okt. 19. 12:12
 2/22 anonim ***** válasza:
2012. okt. 19. 12:20
 3/22 anonim ***** válasza:
Nincs
2012. okt. 19. 12:28
 4/22 anonim ***** válasza:
Nincs! Olyan sincs,hogy valakit többé,kevésbbé materializálnak! A médium is csak simán pénzéhes megtévesztö,hivatásos semmit tevö!
2012. okt. 19. 13:26
 5/22 Antimod ***** válasza:
54%

"A médium is csak simán pénzéhes megtévesztö,hivatásos semmit tevö!"

Ezt nagyon sokukról többhónapos vizsgálódás és tesztelés ellenére sem tudták bebizonyítani (tehát minden bizonnyal nem csaló), úgyhogy nem érdemes ezzel dobálózni. Vannak persze kóklerek azon a "pályán" is, de aki legalább részleges materializációt elő tud idézni (pontosabban segíteni képes benne), az biztosan nem csaló.

2012. okt. 19. 13:34
 6/22 anonim ***** válasza:

Antimod!

Ezt remélem te se hiszed el!

2012. okt. 19. 13:52
 7/22 Antimod ***** válasza:
54%

"Ezt remélem te se hiszed el!"

Minden okom megvan elhinni, és akkor miért ne tenném? Amíg nem hallottam róla, nem néztem utána, természetesen én sem fogadtam el bemondásra, ilyen létezhet.

2012. okt. 19. 13:56
 8/22 anonim ***** válasza:

:-DDD ......

Nekem eddig csak azt bizonyitották,hogy csalók,semmi mást!

Ja,és hozzá tennèm,hogy elöitéletektöl mentesen jártam utána!

2012. okt. 19. 14:03
 9/22 Antimod ***** válasza:
9%

"Ja,és hozzá tennèm,hogy elöitéletektöl mentesen jártam utána!"

Az ausztrál David Thompsonról is bebizonyították, hogy csaló? Ha igen, hogyan?

2012. okt. 19. 14:05
 10/22 anonim ***** válasza:

Antimod, a médiumoknak kell bebizonyítani hogy képesek rá és nem fordítva hogy nekünk kell bebizonyítani hogy csalók.

Ennyi erővel bizonyítsd be hogy nem én vagyok Isten...

2012. okt. 19. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!