Fontos! Segitsen valaki!?
1 válaszoló: jó az igaz,hogy érdekel a mágiával meg stb.,de szerintem én nem tudok neked errő mesélni,mivel én sem vagyok teljesen mindennel tisztában,ezért is kellene nekem valaki,aki segit nekem fejlődni.
Bár azt gondolom,hogy senkinek sincs érdekében ezt tenni,de én úgy vagyok vele,hogy semmit nem ér a tudás,ha nem segitesz vele másoknak.Ha tovább adod a tudást akkor nem fog elveszleni...
Megosztom veled amit eddig tanultam a mágiáról! Összesen 6 évet töltöttem, hogy tökéletesre fejlesszem a tudásom. Angliában tanultam, éltem. Családom azt mondta, hogy mágia nem létezik, max. bűvészkedés. Hamar rájöttem, hogy van egy egyfajta képességem, tudtam tárgyakat mozgatni és széttörni érintés nélkül. 11 éves koromban beíratkoztam egy Ezo-s suliba, (nem akarom ide leírni a nevét, majd priviben) az igazgató nagyon kedves volt sokat foglalkozott velem. Ez segített ahoz, hogy most profi "varászló" legyek. 5 év alatt sok mindent megtudtam, tanultam. A 6. évben meghalt az igazgató úr és csak a barátaimra számíthattam : (. De szerencsére itt vagyok, mint 2 gyermekes, boldog apuka!
Üdv Harry Potter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!