Fontos! Segitsen valaki!?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy úgymond "mestert",aki átadja nekem a tudását,mindent amit az életben megtanult a mágiáról,okkultizmusról és spirituálisan fejlett.Na,jó ennél jobban nem tudom megfogalmazni,szóval ha valaki magányosnak érzni magát és szeretné megosztani valakivel a tudását akkor Én itt vagyok,mert lényegében minden érdekel.2012. okt. 12. 14:35
21/40 A kérdező kommentje:
20.válaszoló,igen igazad van.:))
Amúgy érdekes a 18.válaszolónak irtam 18:18-kor :)) na persze nincs ebben semmi különleges,csak szeretem megfigyelni a dolgokat...:))
2012. okt. 12. 18:32
22/40 anonim válasza:
Dehogy nincs benne különleges! Ilyen 1000 évente egyszer történik. Ez azt jelenti, hogy te egy Atlantiszi fényjáró vagy, ami mellesleg sokkal jobb mint a mágus.
23/40 A kérdező kommentje:
22# Ha te mondod.. xDDD
2012. okt. 12. 18:48
24/40 A kérdező kommentje:
Vagyis bocsi...23#
2012. okt. 12. 18:49
25/40 A kérdező kommentje:
Nah jó...megyek a francba,nem tudom ezt a számozástxDD
2012. okt. 12. 18:49
26/40 anonim válasza:
Ezen ne röhögjél, inkább örülj neki. Sokkal nagyobb hatalomra tehetsz szert, mint egy mágus vagy egy boszorkány főpap.
27/40 A kérdező kommentje:
Hát persze,hogyne...köszönöm,hogy megosztottad velem ezt a sötét titkot xDD
2012. okt. 12. 18:52
28/40 A kérdező kommentje:
Na de komolyra forditva a szót,nekem komolyan szükségem van egy olyan emberre aki megakarja osztani a tudását és segitene nekem!!!
2012. okt. 12. 19:01
29/40 anonim válasza:
30/40 anonim válasza:
5:50 válaszolónak:
Szerintem a kérdező nem erre volt kíváncsi.:))
Szerintem meg ne keress mestert,legyél te a saját mestered.Most lehet,hogy ez hülyeségnek tűnik,de csak te tudsz magadon segíteni,csak magadban bízhatsz.
Bár abban tényleg igazad van,hogy a tudást át kell adni és így nem veszlik el,de elég nehéz olyan embert találni aki tényleg megérdemli,hogy átadják neki a tudást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!