Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Fontos! Segitsen valaki!?

Fontos! Segitsen valaki!?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy úgymond "mestert",aki átadja nekem a tudását,mindent amit az életben megtanult a mágiáról,okkultizmusról és spirituálisan fejlett.Na,jó ennél jobban nem tudom megfogalmazni,szóval ha valaki magányosnak érzni magát és szeretné megosztani valakivel a tudását akkor Én itt vagyok,mert lényegében minden érdekel.

2012. okt. 12. 14:35
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Igen,tényleg nehéz olyan embert találni,aki megérdemli a tudást na meg tudja kezelni is,mert ez egyfajta felelősséggel jár és sztem nem jó,ha rossz kezekbe kerül,de pl.én egésznap tudnám hallgatni azt amit a mesterem mond nekem,vagy nem is muszáj a mesteremnek lennie,mert ez elég hülyeség,elég lenne az is,ha ellát pár tanáccsal és segit nekem...
2012. okt. 13. 10:35
 32/40 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy miért tromfoltátok le Alexet hiszen igaza van. " A tudatlanság erő!" Ezt a kiváló jós Eric Arthur Blair is megírta. Csak a legelvakultabb szkeptikusok kételkednek ebben.

László jósnő.

2012. okt. 13. 11:14
 33/40 anonim ***** válasza:
Én ismerem azt a személyt aki erőssebb és nagyobb mint minden varázsló,mágus, jós.. Ö aki minden betegségből megtud gyógyítíni, halottakat is támasztani.. Asztaltáncoltatás és bűvészkedéssel nem foglalkozik. Csak Ö túl jó és emmiatt nem biztos hogy neked bejön.
2012. okt. 14. 17:04
 34/40 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló te Jézusra gondoltál?Asszem tényleg nem jönne be nekem..xDD
2012. okt. 14. 17:17
 35/40 anonim ***** válasza:

Isten sem erőlteti rád a jót látod? Ha te a rosszat akarod mindenképp - hát megengedett. Bocsi de majd ne kérdezd hogy ha van Isten akkor az milyen Isten aki ezt-azt-amazt a bajt megengedi.

Lehet de nem bíztos hogy lessz még esélyed Öt választani.

2012. okt. 14. 17:25
 36/40 A kérdező kommentje:
Nah,jó ne kezdjünk itt a vallásokról beszélni,mindenki abban hisz,amiben akar.És ha valami rossz történik velem,annak valószinüleg oka van.
2012. okt. 14. 17:35
 37/40 anonim ***** válasza:
Nem vallásról beszélek hanem barátságról. És mint mondtad: ha vmi történik annak oka van. Mert nem mindeggy hogyan döntesz-és ez az ok.
2012. okt. 14. 17:51
 38/40 anonim ***** válasza:
Harry Potter kezdésnek biztosan beválna...ha minden érdekel
2012. okt. 14. 19:41
 39/40 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt szoktam olvasgatni. (Ha nem egyértelmű: belépés után fent sárgával egy sávban vannak angolul a témák - buddhism, hinduism, taoism stb -, ajánlom a hermetikát.)

2013. júl. 24. 22:01
 40/40 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, közben eszembe jutott, hogy olvashatsz Agrippát és Eliphas Lévit, ha még nem ismered őket.
2013. júl. 24. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!