Fontos! Segitsen valaki!?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy úgymond "mestert",aki átadja nekem a tudását,mindent amit az életben megtanult a mágiáról,okkultizmusról és spirituálisan fejlett.Na,jó ennél jobban nem tudom megfogalmazni,szóval ha valaki magányosnak érzni magát és szeretné megosztani valakivel a tudását akkor Én itt vagyok,mert lényegében minden érdekel.2012. okt. 12. 14:35
11/40 A kérdező kommentje:
Köszi Alex,látszik,hogy neked is a tudatlanság a mestered,de nem kell másoknak is ajánlani,bár az igaz,hogy néha jobb a tudatlanság,mert az igazság kényelmetlen...
2012. okt. 12. 15:42
12/40 anonim válasza:
Aham! Látom itt az Ezotériában az a tudatlan aki a BIZONYÍTOTT, VALÓS tudományban és nem a KITALÁLT mesékben hisz. Na de akkor kérdem Én. Hol itt a bizonyíték, mert amióta itt vagyok, semmiféle VALÓS indokot nem tudtatok felmutatni. Véletlen? Nem hinném. Szerintetek egy autóbalesetnél vagy egy szívrohamnál mi segítene? Egy orvos, vagy egy idióta kitalált halandzsát kántáló emberke? Na látod, nem látod? A tudomány a barátod! Egyébként régen azt hitték a villámra, hogy Zeusz dobálja az égből, persze késsőbb bebizonyították, hogy ez egy természeti jelenség. Higyjétek el, ami most varázslatnak számít (nektek) az a jövőben már megcáfolt, megmagyarázott tények lesznek. Ha leesik a kép a falról, az nem mágia, csak szar a szeg. Ha pedig a mágickában hinnénk, akkor még mindig maradtunk volna az őskorban hókuszpókuszt dalolni. Ne bújjatok a "természetfeletti" mögé, mindenre van NORMÁLIS, VALÓS magyarázat csak meg kell őket keresni ;)!
13/40 A kérdező kommentje:
Nah jó nem kell vitázni,mindenki azt hisz amit akar.Én csak annyit kértem,hogy valaki segitsen nekem.
2012. okt. 12. 16:16
14/40 anonim válasza:
Én ezt monodm, hgoy ezek nem terméászettfeletti dolgok! Amugy meg hiába írom, amit leírtam, te neked az sem elég "bizonyíték" :D Ennél többet nem tudok tenni :D
15/40 anonim válasza:
A szofistákra gondolsz? Nem fogsz találni....
16/40 A kérdező kommentje:
Háát nem szofistákra,de én már azoknak is örülnék..:DD
2012. okt. 12. 17:12
17/40 anonim válasza:
Első, én meg otthon vagyok a magyar nyelvben de pl az uncsizol szóról nem hallottam még, ha épp unatkozol akkor mesélhetnél róla :)
19/40 A kérdező kommentje:
18.válaszoló,hátőőő hülyeségért nem fizetek,azt én is tudok mondani...xD
2012. okt. 12. 18:18
20/40 anonim válasza:
Alex, nem kell belerondítani minden ezoterikus topicba. Egyáltalán nem kötelező itt írkálni, olvasni ;)
A kérdésre válaszolva, ha a tanítvány készen áll, a mester is megjelenik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!