Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van olyan mágia, ami vissza...

Van olyan mágia, ami vissza tudja hozni az embert a földre? Van egy elhúnyt barátom és tiszta Paranoiás lettem ezzel a kérdésben kapcsolatosan

Figyelt kérdés

2012. okt. 19. 12:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én vagyok isten.
2012. okt. 19. 15:15
 12/22 Antimod ***** válasza:

"Antimod, a médiumoknak kell bebizonyítani hogy képesek rá"

"Nekem eddig csak azt bizonyitották,hogy csalók,semmi mást!"

Itt némi ellentmondást érzek. Többek között David Thompson már eleget bizonyított, hogy hiteles legyen. Senki nem cáfolta meg eddig a tevékenységét. Számomra pedig ez jelenti a hitelességet. Nem tudom, hogyan és mit kellene még bizonyítania, és főleg, ki(k)nek?

2012. okt. 19. 15:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz Antimoddal, ő már menthetetlen. Az embert nem lehet visszahozni a földre, mivel nem megy innen sehova, egyesül a földdel...
2012. okt. 19. 16:52
 14/22 anonim ***** válasza:

David Thomson? Nyilván saját hazájában megcàfolták már!

Magyart nem tudsz mondani,aki megcáfolhatatlan?

2012. okt. 19. 16:55
 15/22 Antimod ***** válasza:

"David Thomson? Nyilván saját hazájában megcàfolták már!"

Linket kérek, nem magyarázkodósat, hanem bizonyítékot, hogy csalt. Addig nem csaló. Nyilvánokra pedig nem adunk ugyebár.

Magyart nem tudsz mondani,aki megcáfolhatatlan?"

Nem, sajnos nem hallottam kiemelkedő képességű magyar médiumról, materializálásban segíteni tudó pedig biztosan nincs (állítólag per pillanat csak 4 van az egész Földön).

2012. okt. 19. 19:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekromanciával de ahoz halál mágját kell tanulni
2012. okt. 19. 21:46
 17/22 anonim ***** válasza:

Azért még mindig Ő kellene,hogy hitelt érdemlően bizonyitson,nem pedig,mi hogy nem képes rá!

De ezt ő se csinálta meg!

2012. okt. 19. 21:54
 18/22 Antimod ***** válasza:

"De ezt ő se csinálta meg!"

Akkor ne hidd el, nekem aztán mindegy. De ne is reklamálj a bizonyítékért, ha semmit sem vagy hajlandó elfogadni annak...

2012. okt. 20. 08:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Rajtad csak nevetni tudok!

De hogy hiszem el,hiszen csalás!

2012. okt. 20. 09:29
 20/22 anonim ***** válasza:

Sajnos nem igazán lehet a testi létét a materiális világba visszahozni. A lelkét, ha nem távozott el a fénybe, még egy ideig fel lehet lelni, de ahhoz való procedúra más, nem kívánt lelkeket is beengedhet a környezetedbe. Inkább ne próbáld meg, engedd el, akármennyire is szeretted.

Ui.: Antimodnak igaza van.

2012. okt. 21. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!