Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom exje elhunyt. Elkísérjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom exje elhunyt. Elkísérjem a barátnőmet vagy sem?

Figyelt kérdés

Együtt füveztek meg "kalandoztak" ilyen téren. A barátnőm már tiszta, szeretem tiszta szívvel, csak nem tudom, hogy nekem lenne-e helyem ott.

Már 2 éve együtt vagyunk, együtt lakunk és szerintem közösen tervezünk már. Ő is mutatta ennek a jelét.

Beszéltünk a múltjáról is, és én megértem mert az öcsém is használt tiltott szereket. Próbáltam segíteni neki, de nem igazán lehetett.

Sajnáltam, mert tehetetlen voltam és csak nézni tudtam. Segítséget nem fogadott el, nem is akart, meg ilyenek.

Nagy részben megértem amin átmegy most a barátnőm, szerintem.

2023. júl. 1. 11:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

Először kérdezd meg, hogy szeretné-e ha ott lennél akár mellette akár távolabb.

Ha nem is közvetlen a helyszínen, de távolról legyél ott ha úgy érzi akkor oda tud a végén vagy közben menni hozzád és megnyugtatod amennyire lehet.

Szóval szerintem igen, de csak ha szeretné. Lehet, hogy ez személyes neki.

Elképzelhető, hogy még a családtagok sem lesznek ott, mert elítélik az elhunytat. Nem ritka.

Biztos jól jönne a barátnődnek neki ha esetleg elsírná magát (mert hát volt szerelme volt) akkor lenne kire borulnia.

2023. júl. 1. 11:13
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Illendő előbb megkérdezni szerintem is, nem tudni hogy milyen hatással van rá.
2023. júl. 1. 11:15
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
Jezus milyen dràmázás egy ex miatt. En kimaradnék a picsogásábol az biztos.
2023. júl. 1. 11:16
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
"Exje" no komment.
2023. júl. 1. 11:25
 5/19 A kérdező kommentje:

4

Bocsánat a helyesírásért.

2023. júl. 1. 11:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

3,4 baromira releváns dolgot böfögtetek ide..

Szerintem is kérdezd meg, úgy lenne az illendő. :)

2023. júl. 1. 12:04
 7/19 anonim ***** válasza:
11%
És az mitől releváns, hogy füveztek? Úgy akarok előadni, mintha ez valami durva dolog lenne? :D Süt belőled a butaság, és ráadásul még az érzelmi intelligenciád is nagyon alacsony lehet, hogy ha még akkor is féltékenykedsz, pörögsz és azzal jössz, hogy mit fogyasztottak együtt, amikor már meghalt a csóka, nincs többé.
2023. júl. 1. 12:12
 8/19 anonim ***** válasza:
81%

7. Nem kívánom, hogy egy függő emberrel élj. Nekem egyik exem majdnem 2 évig szívta.

Biztosan tudod, mekkora trauma ez egy kapcsolatban, lol.

2023. júl. 1. 12:27
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

8

Először is, itt nem ez okozza a dilemmát, hogy jajjj, függő emberrel élt és ez traumatizálta.

Másodszor pedig, nem is volt szó arról, hogy egyáltalán volt-e függőség.

Harmadszor pedig, a szóhasználatból látszik, hogy ostoba, akkor lenne értelme így fogalmazni, ha minimum heroinról lenne szó.

2023. júl. 1. 12:45
 10/19 anonim ***** válasza:
28%

9. Mert szerinted a fű termesztést megoldják bio módon, vegyszerek nélkül? :)

Ne nevettess :)

A zöldség és a gyümölcs is minden rossznak ki van téve, ami nem házi :)

2023. júl. 1. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!