Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok az elhunyt exét siratná már vagy hat éve?
Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 14:03
1/9 anonim válasza:
Nem lenne olyan párom, mert minek jönnék vele össze, ha tudom, hogy még nincs túl az exén?🤷🏼♀️
2/9 anonim válasza:
Mit jelent a siratás. Hogy évi egyszer gyászol egy nap? Vagy hogy nincs túl rajta? Ha az utóbbi akkor még nem kész új kapcsolatra úgyhogy nem jönnék vele össze.
3/9 A kérdező kommentje:
De már tegyük fel, összejöttetek, megszereted, de idő közben derül ki a dolog.
2022. dec. 3. 14:13
4/9 anonim válasza:
Ez nehéz kérdéskör. Vagy vele maradsz és megkéred, hogy járjon terápiára (ha ezt elutasítja, akkor szakítás) és közben segíted. Új élményeket társítassz egyes cselekedetekhez amik mondjuk addig az exét juttatták eszébe.
5/9 anonim válasza:
Örülnék, hogy nem egy érzéketlen vadbarom, hanem képes arra hogy kötődjön. Igyekeznék hogy hozzám is tudjon kötődni.
6/9 anonim válasza:
6 év az sok idő.
Előbb lépjen túl rajta.
Biztos, hogy nem maradnék vele.
7/9 anonim válasza:
Azonnal dobnám, ahogy kiderülne. Felesleges időpazarlás, sőt talán még azt az időt is sajnálnám amit rá pazaroltam. Aki 6 év alatt nincs túl rajta, annak talán minimum egy pszichológus kellene. De nehogy már én istápoljam a lelkét az exe miatt, bármiben is halt meg. Egy párkapcsolatban elvárom, hogy az rólam/rólunk szóljon, ne pedig az exről.
8/9 anonim válasza:
Én behálózom a partnert. Ideje se nagyon van min sírni, mert mindig történik valami, ami jó neki.
9/9 anonim válasza:
Elhagynám, mert nem szeret, hanem azt a másikat hat év távlatából is.
Örök másodiknak érezném magam, ráadásul egy halott személy mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!