Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek elhunyt a szerelme?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok, hogy történt? Hogy tudtátok feldolgozni?2020. júl. 13. 07:49
1/6 anonim válasza:
Nekem már a férjem volt, de értelemszerűen a szerelmem.Hosszú betegség után halt meg, 34 évesen, gyerekünk is volt. Utána lett egy új párkapcsolatom,de nem mentem férjhez és együtt sem élünk. Sosem tudtam igazán feldolgozni, viszont muszáj továbbélni az életünket.
2/6 anonim válasza:
Egyik csajnak a barátja lett öngyilkos. Ndm is igen tette túl magát a nő a történteken.
3/6 anonim válasza:
Nekem is. 20 éves voltam. Balesetünk volt, belénk jött egy teherautó.
Nagyon nehéz volt...
N28
4/6 anonim válasza:
Az egyik barátomnak a menyasszonya halt meg az esküvő előtt. Most 55 éves.Egy nagyon rendes, jó egzisztenciával rendelkező férfi, aki tökéletes társ/apa lenne. Voltak kapcsolatai, de hosszabb távút sosem alakított ki....
5/6 anonim válasza:
Ezért nem akarok magam mellé senkit. Ha én halok meg előbb, nekem nem fáj, de a szerette(i)mnek igen. Inkább maradok magányos farkas, han solo.. :D
Hozzá tenném, nem mintha sikereim lennének a nőknél. :)) Az oldal eme szekcióját sem véletlenül látogatom. A halállal szembe kell néznünk. Minden egyes másodpercben halnak meg emberek, állatok egyaránt. Ha tudjuk, hogy ez a dolog minket is elérhet bármikor, akkor nem érhet minket felkészületlenül. Addig mindenki azt hiszi vele ez nem történhet meg, ameddig be nem következik.
Bár óvaintenék mindenkit ettől és kívánok mindenkinek hosszú egészséges életet, vigyázzon mindenki magára és másokra is! Szép napot!
6/6 anonim válasza:
Utolsó, nem szabad ilyen pesszimistán élni. Aki született előbb utóbb meg is hal, de senki nem tudja mikor. A köztes időszaknak kell élnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!