Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan dolog a múltadban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan dolog a múltadban, amiről nem beszéltél, és soha nem is fogsz beszélni a párodnak?

Figyelt kérdés

2023. júl. 1. 09:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy adódik, és rákérdez, vagy szóba kerül valami téma kapcsán, akkor fel tudok vállalni mindent. De nem is lennék olyan emberrel, aki mellett azt érezném, hogy nem tudom felvállalni a múltam bizonyos részeit.
2023. júl. 1. 10:38
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
Azt h egyszer 10 pali dugott meg egymas utan F/17 kivancsi hetero
2023. júl. 1. 10:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van egy csomó ilyen dolog, ugyanis senkinek sem számolok be az életem összes másodpercéről. Nyilván egy csomó olyan dolog van, ami eszembe se jut. Nem titkolózok, ha szóbakerül és eszembe jut akkor elmesélem, de mégis ki emlékszik az élete összes pillanatára?
2023. júl. 1. 11:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, amit más eltitkolna, én inkább direkt elmondtam, amikor úgy tűnt, komoly lesz a kapcsolatunk. Akartam, hogy tudjon róluk. Ha kellek, akkor tudja, hogy milyen vagyok, milyen a múltam. Nem akartam, hogy téves feltételezésekbe essen velem kapcsolatban, inkább legyen képben, és ha tényleg kellek, kelleni fogok úgy is. Mondjuk nem is reklamált semmi miatt.
2023. júl. 1. 11:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek titkaim. De teszem hozzá, nincsen semmi egetrengettő a múltamban. Még cigit sem próbáltam ki soha.
2023. júl. 1. 12:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Van. A férjem konzervatív, romantikus típus. Az exem pont az ellentéte volt, mindent is kipróbáltunk, pl hármast férfivel, nővel is, enyhébb bdsm, mindenféle eszközöket, játékokat, stb.

Ennek akkor ott volt a helye, kipróbáltam, kipipáltam, nem hiányzik, 15 éve hűséges vagyok, szeretem a férjem, de ezeket nem kötöttem az orrára. Igaz, nem is kérdezett rá sosem, ki nem nézné belőlem.

2023. júl. 1. 12:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Emlékezni sem szeretek ezekre a dolgokra, nemhogy beszélni róluk.

N

2023. júl. 1. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!