Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan bánt ez a dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bánt ez a dolog?

Figyelt kérdés
Én alapjáraton fiúkkal szeretek jobban barátkozni lány létemre. A legjobb fiú barátom barátnője viszont nagyon féltékeny rám. Valamelyik nap nagyon rosszul voltam, és mivel ő a legjobb barátom, többször felhívtam. A barátnője meglátta, hogy hívom és megparancsolta neki, hogy tiltson le. A srác egy szó nélkül letiltott, másnap nem írt semmit, én írtam rá egy másik felületen 4 nappal az incidens után hogy ez mi volt. Utána elmagyarázta hogy a barátnője kedve miatt volt, és felajánlotta hogy álnéven folytassuk, de a tiltásom fel nem oldotta. Jogosan esik rosszul?

2023. máj. 16. 20:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Persze hogy jogosan. A "barátod" és a csaja is idióták.
2023. máj. 16. 20:34
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Ezért aztán megéri fiúkkal barátkozni, ha baj van nem lehet rá számítani, amúgy meg egy gerinctelen gyökér, mert átveri a nőjét.

A nőt nem tudom hibáztatni, hiszen ebben a fiú-lány barátság témában nincs általános igazság, van aki hisz benne, van aki nem, és ennyi.

2023. máj. 16. 20:40
 3/22 A kérdező kommentje:

Sajnos lányokra még inkább nem tudtam :(

Én szimplán csak azt látom hogy ez elmond egy s mást arról hogy a fiúnak mennyire fontos a velem való kapcsolat

2023. máj. 16. 20:44
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Hát én is megértem mind a két fél oldalát. Oké jogosan eshet rosszul a tiltása hiszen elvileg a legjobb barátod de tudod túl sokan találkoztak már ilyen "csak barát" helyzettel mikor nem csak barát volt az illető. Én eleve nem kezdek olyan pasival soha akinek nő a legjobb barátja vagy nő a baráti társasága. Persze oké aláírom van rá példa hogy férfi nő között van barátság de látod a te helyzetedben is nehéz igazságot tenni.
2023. máj. 16. 20:46
 5/22 A kérdező kommentje:
Engem inkább az zavar hogy a csaj kedvéért bármikor simán hátat fordít nekem :( attól még hogy nem velem van kapcsolatban elvileg a barátja vagyok, egyfajta kölcsönös tiszteletnek kellene lenni
2023. máj. 16. 20:48
 6/22 anonim válasza:
100%
Jogosan , ha nem lenne a legjobb barátod a helyedben már elküldtem volna a..
2023. máj. 16. 20:54
 7/22 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg mérlegelt, hogy a kapcsolat vagy a barátság a fontosabb, és ennek az eredménye a döntése. Nem volt szép dolog, de biztosan nem véletlen döntött úgy, hogy neki a párja a fontosabb. Komoly, jól működő kapcsolatban mindenhol így van. Szerintem neked itt főleg az egód sérült.
2023. máj. 16. 21:06
 8/22 anonim ***** válasza:
62%
Gondolj bele neked hogy esne, ha a te barátod tartaná a kapcsolatot a "barátnőjével". Most nem azokat az időket éljük, amikor ilyen fiú-lány barátságok csak úgy mehetnek, konkrétan egyes emberek úgy tekintenek a párjukra mint a tulajdonukra. Szóval ezt úgy nagyjából kb 35 éve próbálhattad volna utoljára, azóta nem igazán menő.
2023. máj. 16. 21:16
 9/22 A kérdező kommentje:
Hát az én barátomnak is vannak lány barátai, de még egyszer nem szóltam rá hogy tiltsa bármelyiket is, nem akarom elazigetelni meg parancsolni neki
2023. máj. 16. 21:19
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
9: ez érdekes. Hát nemtudom. Amit én láttam az az, hogy konkrétan egyes pasik nem engedték, hogy a barátnőjükhöz SZÓLJAK, akiket egyébként régebben ismertem mint ők. Hát, szerintem egyébként pláne a mai világban nagyon féltékenyek az emberek.
2023. máj. 16. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!