Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan bánt ez a dolog?
"és felajánlotta hogy álnéven folytassuk"
Hímribi be is bizonyította, hogy a lánynak miért van oka aggódni..
Gratulálok, ha te egy ilyennel mindezeket után barátkozol tovább.
Azt gondolom felnőtt emberek nem nézegetik, hogy a párjuk barátai lába közt mi van. Egy normális kapcsolatban alap a bizalom, és állati gáz, ha tinikor után ilyet művel valaki... a csaj, hogy ilyenre utasít (?!) a srác meg, hogy megteszi aztán álnéven akarja folytatni... jézus...
Nem vagyok egy extrovertált partiarc, de aki a barátom, az ivartól függetlenül barátom, és ugyanígy elfogadom ezt a páromnál is - aki viszont partiarc és mindkét nemből van rengeteg haverja, akikkel tartja a kapcsolatot. Soha eszembe nem jutott, hogy ha a lányokkal beszélget, akkor féltékenynek kéne lennem... kb gyerekkora óta jóban van néhány csajjal, ha akar, már régen összejöhetett volna azzal, aki tetszik neki, de ő engem választott.
Ennyi bizalmatlan embert, mint aki itt összegyűlt válaszolni, hihetetlen...
14. Egyetértek, ugyanezt az elvet vallom, mint te.
Az én páromnak is vannak lány barátai, nem is egy, egyszer sem tettem utalást, hogy a parancsomra tiltsa le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!