Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan bánt ez a dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bánt ez a dolog?

Figyelt kérdés
Én alapjáraton fiúkkal szeretek jobban barátkozni lány létemre. A legjobb fiú barátom barátnője viszont nagyon féltékeny rám. Valamelyik nap nagyon rosszul voltam, és mivel ő a legjobb barátom, többször felhívtam. A barátnője meglátta, hogy hívom és megparancsolta neki, hogy tiltson le. A srác egy szó nélkül letiltott, másnap nem írt semmit, én írtam rá egy másik felületen 4 nappal az incidens után hogy ez mi volt. Utána elmagyarázta hogy a barátnője kedve miatt volt, és felajánlotta hogy álnéven folytassuk, de a tiltásom fel nem oldotta. Jogosan esik rosszul?

2023. máj. 16. 20:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"és felajánlotta hogy álnéven folytassuk"

Hímribi be is bizonyította, hogy a lánynak miért van oka aggódni..

Gratulálok, ha te egy ilyennel mindezeket után barátkozol tovább.

2023. máj. 16. 21:24
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Fiatalon még elmegy ez a bohóckodás, de végül mindenki belátja, hogy a párunk az első. Komoly kapcsolat mellett nincs ellenkező nemű barátok hívogatása amikor ránktör a depi. :D
2023. máj. 16. 22:21
 13/22 anonim ***** válasza:
17%
De várjál már. Azt mondod neked is van pasid. Akkor még is mi a fenének hívosgattad feszt ezt a barátot? Normális emberek ilyenkor a párjukat hívják nem egy barátot.
2023. máj. 16. 23:40
 14/22 anonim ***** válasza:
46%

Azt gondolom felnőtt emberek nem nézegetik, hogy a párjuk barátai lába közt mi van. Egy normális kapcsolatban alap a bizalom, és állati gáz, ha tinikor után ilyet művel valaki... a csaj, hogy ilyenre utasít (?!) a srác meg, hogy megteszi aztán álnéven akarja folytatni... jézus...

Nem vagyok egy extrovertált partiarc, de aki a barátom, az ivartól függetlenül barátom, és ugyanígy elfogadom ezt a páromnál is - aki viszont partiarc és mindkét nemből van rengeteg haverja, akikkel tartja a kapcsolatot. Soha eszembe nem jutott, hogy ha a lányokkal beszélget, akkor féltékenynek kéne lennem... kb gyerekkora óta jóban van néhány csajjal, ha akar, már régen összejöhetett volna azzal, aki tetszik neki, de ő engem választott.

Ennyi bizalmatlan embert, mint aki itt összegyűlt válaszolni, hihetetlen...

2023. máj. 17. 08:22
 15/22 A kérdező kommentje:

14. Egyetértek, ugyanezt az elvet vallom, mint te.

Az én páromnak is vannak lány barátai, nem is egy, egyszer sem tettem utalást, hogy a parancsomra tiltsa le őket.

2023. máj. 17. 08:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Gondolom bosszantó volt a nőjének hogy a barát feszt ugrott neked holott nem is értrm a pasid helyett miért őt hívosgattad feszt.
2023. máj. 17. 08:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Pasim sajnos munkahelyen volt, és tudtam hogy nem elérhető
2023. máj. 17. 09:01
 18/22 A kérdező kommentje:
Meg egy olyan jellegű probléma volt, amiben csak ez a barátom tudott volna segíteni...
2023. máj. 17. 09:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát persze...
2023. máj. 17. 09:16
 20/22 A kérdező kommentje:
Ne hidd el😅
2023. máj. 17. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!