Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gaz dolog irni a paromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz dolog irni a paromnak kamu profilbol, es megtudni vajon ismerkedik e masokkal, ha ugy erzem szokott nekem hazudni?

Figyelt kérdés

Csinalni akarok egy kamu profilt, megkerdeztem egy baratnomtol h ki tehetem e a kepet par oraig.

Irni fogok a paromnak ,es kiderul vevo e az ismerkedesre. Ugy erzem szokott nekem hazudni, es ha most vevo lesz az ismerkedesre akkor elhagyom. Az a kerdes, h gaz vagyok en ezert? De nem csinalnek ilyet ha nem gyanakodnek.

2023. máj. 15. 21:58
A kérdező szavazást indított:
Gaz
Nem gaz
44 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem bízol benne, akkor inkább csak szakíts. Nem kell a játszma meg a tesztek, úgyse bízol benne.
2023. máj. 15. 22:21
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha kiderülne a feleségemről, hogy ilyet csinál velem szemben, kiraknám mint macskát sz*rni. Akkor is, ha nincs rejtegetnivalóm. Egyszerűen nincs értelme a kapcsolatnak, ha ilyeneket művel a másik.
2023. máj. 15. 22:33
 3/17 anonim ***** válasza:
54%

Nem gáz! Ezt mondom úgy hogy nemrèg derült ki hogy a barátom akivel 5 ève együtt vagyunk megcsal. Utobbi idöben furcsa megèrzèsek,kèsöbb melóbòl jövès, hirtelen baràthoz kell menni,ok nèlküli piszkálàs,telefonkód,Telefon nem fölvevése ha csörög.

Ès női megérzès azt mondta v.mi nem ok.

Sose tettem ilyet mert megbiztam, de belenéztem telefonjába ès milyen jòl tettem.

Sok sok hònapja viszonya van+ ezzel azzal még ezen kívül aki csak "arra" kell.

Egy vilâg tört össze bennem.

Szòval aki azt mondja privátszféra ez gáz, annak kivánom hogy èlje ezt át hogy akit a tàrsadnak hittêl az a kèpedbe hazudik hogy mennyire szeret.

2023. máj. 15. 23:29
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Én csináltam ilyet. Miután kaptam egy félrement smst amit furcsálltam. Megérzés volt, hogy valami nem stimmel, és bejött. Kiderült hogy kezdetektől csalt több nővel is, és a kamu profilossal is megtette volna. Korrekt vagy sem, leszartam. Legalább nem éltem többé hazugságban, és szakítottam. Smsben. Nem érdemelt többet.
2023. máj. 16. 01:21
 5/17 anonim ***** válasza:
20%
Fu micsoda gáz nők vannak itt.
2023. máj. 16. 05:37
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Ez csak hűséges rendes emberek előtt gáz. De hűtlen gyökereknél meg nem árt, hogy tisztán lásson az ember.
2023. máj. 16. 06:52
 7/17 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem abból a szempontból gáz, hogy a kamu profilnak ha kis esze is van, nem dől be, se közös ismerősök, se régi képek, legrégebbi is 2 nappal ezelőtti, hááát... Szerintem az ilyenekről nagyon levágós, hogy kamu, és akkor simán lehet, hogy rájön a dologra aztán széttrollkodja. Én legalábbis lehet, hogy ezt tenném, ha ilyen profillal írna rám valaki (mondjuk én nem is válaszolok jellemzően, de ugye ez én vagyok). Meg attól még, hogy a kamu profilnak vagy nem dől be, vagy nem mutat érdeklődést, még simán lehet hűtlen mással, a kettő (sajnos) nem zárja ki egymást. Tehát még feleslegesnek is érzem, semmi bizonyító ereje nincs.

Én amondó vagyok alapvetően, hogy ha már gyanús valami és bizalmatlan vagy, akkor ezt felesleges így-úgy tesztelgetni. Ha már nem bízol valakiben, akkor akkor sem fogsz tudni megbízni, ha most esetleg ki is derül, hogy nem járt félre. Mert mi van, ha csak jól titkolja? Érted. Szóval ennek így már amúgy is kampec, és emiatt gáz még extra energiabefektetést tenni azért, hogy hülyét csinálj magadból (mert ha ez kiderülne, akkor főleg te jönnél ki rosszul).

2023. máj. 16. 08:37
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem, hogy a bizalmatlanságot miért állítja be sok ember bűnnek. Nekem az a tapasztalatom, hogy a bizalmatlanság sokszor tényleg jogos, de legalábbis érthető, hogy miért alakult ki. Ha kis hazugságokon kapod a másikat, vagy fura magyarázkodásai vannak, akkor persze, hogy bizalmatlan leszel egy idő után. Szerintem nem veszíthetsz semmit ezzel, akkor sem, ha nem vevő az ismerkedésre. Akkor annyit kell csinálnod, hogy magadba nézel, hogy miért vagy túlzottan féltékeny, és őszintén bocsánatot kérsz a párodtól, hogy ezt csináltad, és beismered neki, hogy ez a "játék" a saját szorongásodból adódott. Ha meg vevő az ismerkedésre, akkor meg jogosan gyanakodtál, szóval lapát. Tökmindegy, hogy mi sül ki ebből, te csak tanulni fogsz belőle.
2023. máj. 16. 10:08
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

3as vagyok.

Lepontozva válaszom.Gondolom az pontozgat aki csalja párját ès gáznak tartja telòba nèzèst.

Ha még nem buktàl le akkor hidd el lefogsz!

2023. máj. 16. 13:45
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Csináld csak nyugodtan. Ne lepődj meg, ha a párod észreveszi utána kib@sz téged.

Undorító a megcsalás, de a játszmázás ugyanúgy undorító és nem vagy te se különb. :)

2023. máj. 16. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!