Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz dolog irni a paromnak kamu profilbol, es megtudni vajon ismerkedik e masokkal, ha ugy erzem szokott nekem hazudni?
Csinalni akarok egy kamu profilt, megkerdeztem egy baratnomtol h ki tehetem e a kepet par oraig.
Irni fogok a paromnak ,es kiderul vevo e az ismerkedesre. Ugy erzem szokott nekem hazudni, es ha most vevo lesz az ismerkedesre akkor elhagyom. Az a kerdes, h gaz vagyok en ezert? De nem csinalnek ilyet ha nem gyanakodnek.
9. Ez pontosan így van. A csaló gyökerek sértődnek meg ezen a legjobban. A valódi gyanakvás nem véletlenül van , mentálisan egészséges embereknél. Aki nem megy utána , az csak egy balek, és vagy kapcsolatfüggő, homokba dugja a fejét, mert így nem kell szembesülnie a valósággal.
Persze volt olyan exem is aki odafent nem stimmelt, betegesen féltékeny volt, mindenre és mindenkire. Azt is elvárta volna , hogy a családom helyett is vele legyek. Aztán kiderült, hogy szimplán csak magából indult ki, hogy mindenhol megcsalást vizionált, mert ő csalt meg engem első adandó alkalommal.
10. Ha valaki ezt nem lépi meg, lehet hogy sose tudja lebuktatni a párját, mert a megcsalást nem szokták őszintén bevallani. Ahhoz a legtöbb ilyen... túl gyáva féreg.
És ha ez kell ahhoz, hogy az ember bizonyítsa az igazát, és jogosan szakítsa meg a kapcsolatot, akkor meg fogja tenni. Jogosan.
15. Én vagyok az egyik válaszoló aki csinált már ilyet régebbi kapcsolatban. Csak akkor kutakodtam mikor okom volt rá, ès be is bizonyosodott a csalás.
El kell keserítselek, van párom ( férjem), hosszú èvek óta, és az ő dolgaiba pl sosem néztem bele, mert nem adott rá okot. Ha megtenném sem zavarná, mert nincs titkolnivalója:), ahogy engem sem, mert nekem sincs. Ennyit a hozzáállásról.
Akinek ezzel baja van, az takargat valamit. Ennyi.
Ja és a kutyákat szeretem, van is, abszolut nem vagyok macskás.
A pontozás pedig cseppet sem releváns egy ilyen oldalon.
Félrejárni görényebb dolog picit, mint "turkálni".
Nem kutakodtam soha senki telefonjában. 1,5 éves kapcsolat volt, nagyon furán viselkedett a hapsi egy ideje. Csináltam badoon egy kamu profilt, bejelöltem őt. Vártam. Visszajelölt. Rám is írta. Levelezni kezdtünk. Itt már láttam mikor online, amikor nekem írt viberen, hogy hú de fáradt meg most már lepihen mert alig él... aha. Badoon még azért nagyon is élt.
Szóval a bemutatkozójában azt írta, élete szeretlmét keresi hátralévő 40 év időtartamra. Az álprofilomnak pedig, hogy szívesen udvarolna neki, ezen felül, hogy nincs kapcsolata és kb 10 éve mióta elvált, nem volt szerelmes, de már nagyon szeretne.
Mikor felfedtem magam, közölte, engem tesztelt, de most megbuktam a teszten:))) Kérdeztem, mielőtt én ide regeltem ezzel az álprofillal, te már fent voltál és online voltál - akkoriban kit tesztelgettél éppen:) Elköszönt és törölte a profilját.
Aztán én is az álprofilomat.
Párszor még bepróbálkozott a későbbiekben viberen. Válaszra se méltattam. Boldog házasságban élek azóta és nagyon örülök, hogy nem hagytam magam tovább hülyére venni és nem szántam rá további időt, arra, akinél pontosan éreztem, hogy valami nem ok. Nem is volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!