Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány több fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány több fiúval ismerkedik egyszerre az normális dolog?

Figyelt kérdés

Több fiúval randizgat több alkalommal is, egészen addig amíg ki nem választja a megfelelőt. Utána meg elkezd flegma lenni azokkal akiket nem választott.

Részében megértem a lányt, hogy a legjobbat akarja kiválasztani és ez egy jó módszer rá.

De a fiú oldaltól meg eléggé megalázó az ha csak addig vagyok jó amíg nincs nálam jobb utána meg elkezd bunkó lenni. Egészen addig találkozgatott velem a lány amíg biztos nem volt abba hogy összejön azzal a fiúval. Meg úgy érzem hogy egy ilyen tárgyak tekinti a fiúkat.

2022. júl. 25. 17:37
 1/8 Semuhi ***** válasza:
Csaj nemtudja hogy az udvarlas : minden jot mutatok aztan ez valtozik
2022. júl. 25. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem baj ez, csak a végén normálisan búcsúzzon el a többi versenyzőtől.
2022. júl. 25. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem versenyeznék olyanért akinek gőze nincs arról mit akar.
2022. júl. 25. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
A legjobbat akarja. Már ez is baj?
2022. júl. 25. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem normális életű (=nem remete) felnőtt emberek között ez az általános. Amíg nincs elköteleződés addig nyilván ismerkedsz másokkal is...

Képzeld el hogy elmész valahova kimozdulni, találkozol mondjuk 2 olyan emberrel is aki bejön, és akiket érdekesnek is találsz, és mindkettő megadja az elérhetőségét.

Mit tennél ebben a helyzetben? Csak az egyikkel beszélnél, és találkozgatnál, a másikat pedig meg sem próbálnád megismerni?

Nem kell ám mindenen kiakadni, teljesen természetes, hogy valaki (ne adj isten egy nő!!) nem fogad hűséget már az első szemkontaktus után. Sőt, elég nagy meggondolatlanság lenne nem mérlegelni a lehetőségeidet, hanem a legelső szerencsétlennel összejönni.

2022. júl. 25. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyszer hasonló cipőben jártam még tini koromban.

Mi eredetileg nem összejönni akartunk, csak haverkodtunk egymással. Ahogy telt az idő természetesen kezdett megváltozni a "kapcsolatunk" milyensége. Az egyik barátnője, akit rajta keresztül ismertem meg, elszólta magát, hogy a lánynak egyébként van egy se veled, sem nélküled távkapcsolata. Plusz még az is kiderült róla, hogy mellettem másokkal is kavargat. Napokig nem tudtam, hogy mi legyen, végül közöltem vele, hogy részemről ennyi volt. Kb. 1 hónap múlva üzent, hogy mi van velem, már régen beszéltünk. Nehéz volt, de nem foglalkoztam vele. Utólag örülök neki, hogy akkor így döntöttem.

Részemről nem érdemes olyan emberre időt, és energiát pazarolni, aki talonban tart, hátha nem jön jobb. Még annyi gerinc sincs benne, hogy legalább kilépjen az elcseszett kapcsolatából, és úgy ismerkedjen.

2022. júl. 25. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Férfitöbblet van, az lenne a furcsa, ha a csajok nem ezt csinálnák.
2022. júl. 25. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:
62%

A ma világban normális sokak számára, de számomra nem. Persze ha csak laza kapcsolatot, szexpartnert keresek az emberek, akivel agyon lehet ütni az időt, akkor lehet párhuzamosan ismerkedni, de én pl. csak szerelemből megyek bele egy kapcsoaltba, ergo teljesen kizárt, hogy bármelyikünk oldalán más(ok) is potenciális jelöltek legyenek, ha már kiszemeltük egymást.

Régen 3-4 váltás ruhája és egy pár cipője volt maximum az embereknek, párból is örültek , ha egyet találtak. Most senkinek nem elég három szekrény ruha és 40 szexpartner sem. Mindkét gonodlkodósmádnak vannak előnei és hátrányai persze. A laza ismerkedési szokásoknak, laza erkölcsöknek is mgevannak a hátulütői, következményei.

2022. júl. 26. 12:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!