Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható, ha érdekből jöttem össze vele, viszont utána az érzelmek is alakultak?
A (volt) legjobb barátnőm tudott arról, hogy a párommal érdekből ismerkedtem meg, hálóztam be, csábítottam el. A barátságunk megromlott, félek, hogy esetleg eljárna erről a szája, és nem tudom, hogyan fogadná a párom, ha visszahallaná.
Gondoltam rá, hogy megelőzöm a bajt és esetleg én mondanám el neki... De mégis hogyan?
"Kellett valaki, aki az egyetemen protekciót intéz nekem, ezért egy átgondolt terv szerint elcsábítottalak."? Hogy hangzik ez?
Nem akarom elveszíteni, eljegyzés és esküvő van tervben, már együtt is élünk. Már az is eszembe jutott, hogy valahogy ráveszem, költözzünk el Budapestről, hátha úgy nem tudná meg soha.
Hol a kettős mérce? Elítélem a prostikat is, és azokat is, akik igénybe veszik a szolgáltatásaikat, ilyen egyszerű, és világosan le is jött a szövegből.
Ja, és de, aki bármilyen nem szexuális "jutalomért" cserébe szexel, az prosti. Teljesen mindegy, hogy pénzért vagy protekcióért, az is mindegy, hogy hány emberrel.
Amúgy feleslegesen írogatsz, nem fogok változtatni a véleményemen és az értékrendemen semmit, akármit magyarázol itt.
Nem, nem jött le, az jött le, hogy a prostikat védelmezed, mert "szegények" nem élvezik a szexet, holott mostanában azzal szexelnek, akiket választanak, de a férfiakat elítéled, mert mennek a bordélyba.
Na de mindegy, változtattál a szövegen, világosabban fejezted ki magad és az az eredmény, hogy nem teszel különbséget.
Ezt megtehetted volna hamarabb is.😁 Amúgy egyetértek mondja el, hogy miért jött vele össze.👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!