Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható, ha érdekből jöttem össze vele, viszont utána az érzelmek is alakultak?
A (volt) legjobb barátnőm tudott arról, hogy a párommal érdekből ismerkedtem meg, hálóztam be, csábítottam el. A barátságunk megromlott, félek, hogy esetleg eljárna erről a szája, és nem tudom, hogyan fogadná a párom, ha visszahallaná.
Gondoltam rá, hogy megelőzöm a bajt és esetleg én mondanám el neki... De mégis hogyan?
"Kellett valaki, aki az egyetemen protekciót intéz nekem, ezért egy átgondolt terv szerint elcsábítottalak."? Hogy hangzik ez?
Nem akarom elveszíteni, eljegyzés és esküvő van tervben, már együtt is élünk. Már az is eszembe jutott, hogy valahogy ráveszem, költözzünk el Budapestről, hátha úgy nem tudná meg soha.
Szedd össze magad és mondd el neki.
Ha lapítasz, akkor egy életen át ezen fogsz stresszelni, hogy vajon kiderül-e valaha. Nem tudsz felhőtlenül boldog lenni a kapcsolatban.
Ha pedig ő megtudja, akkor esélyes, hogy sokkal rosszabbul fog esni neki az, hogy titkoltad előtte, mint maga a tény, amit titkolsz.
Ha rejtegetsz a párod elől dolgokat, akkor az tudat alatt beeszi magát a kapcsolatotokba, szinte garantált, hogy belülről fog téged és a kapcsolatot is felemészteni. Ő és észreveszi rajtad a szorongást, amit nem fog érteni, talán még magára is veszi és azt hiszi, ő nem elég neked, pedig erről szó sincs.
Egy biztos, szerető kapcsolatban éltek, ami el tudja viselni ezt a tényt. Az ember hoz rossz döntéseket külső és belső körülmények hatására, te is ezt tetted. Ne úgy állj ehhez, hogy ez egy mennyire szörnyű dolog. Nehéz helyzetben voltál, elkeseredett, megoldást kerestél a problémára. Aztán a megoldásod valami sokkal jobba fordult át, hisz itt álltok egy közös, boldog élet előtt.
#12:
Annyira stresszel rajta, hogy ő maga fogja elrontani a házasságot, vagy ő fogja elarulni később és akkor aztán mi lesz?
"Ami késik az nem múlik!"
Mikor fogjátok fel a 7-el együtt, hogy ilyen dolgok, mint a hazugság, lapítás úgyis kiderulnek? Már lehetőségek között van 2 év után, hogy kiderul... Elég egy jóakaró. Nem kell, hogy exbarinő a párjának mondja el, lehetséges, hogy másoknak pletykálja el és nem tudja a kérdező, hogy kiknek azok közül meg valaki elmondja a párjának.
Miért kell húzni az elkerülhetetlent és miért kell mocskos hazug embernek lenni?
Hát persze... De ez mióta függ össze azzal, hogy gyáva és hazug az az ember aki eltitkolja az igazat?
Okozhat károkat természetesen, megcsorbul a bizalom, DE helyre lehet hozni, ha mindkettő tényleg szerelmes és harcolni akar a kapcsolattért, egymásért.
Annak mi értelme van, hogy házasság előtt vannak, hűséget, őszinteséget stb-t esküdnek közben meg már hazugságra, titokra épül fel a házasság/kapcsolat?
Nem tudjuk, hogy miért ment bele érdekből az egészbe a kérdező, lehet tök szegény volt, lehet csak pénzéhes liba volt, de állítása szerint szerelmes lett. Most akkor a férfi csak érzi, tudja, hogy szereti!
Ha amiatt elhagyja, hogy haszonleső volt, akkor sokat nem veszít vele, sőt megspórol egy válást.
Viszont ha, amiatt dobja majd ki, hogy kiderül és nem ő általa, akkor az a kérdező hibája lesz.
Ne legyünk már csalók, gyávák és hazugok, hogyha egyszer volt mersze érdekből elcsabitani, akkor legyen ahhoz is bátorsága, hogy elmondja!
Ne legyünk álszentek se, mert fordított esetben, hogyha ti lennétek a pasi helyén, akkor ti is tudni akarnátok a párotoktól, hogy mi van és qrvara szarul esne, hogy nem volt őszinte, mástól tudnátok meg.
Nem biztos, hogy holnap kerül a felszínre a titok, de előbukkan úgyis.
És ha a barátnő kifecsegi, akkor a kérdező hazudjon a párja szemébe és tagadja le?
Ez csak egyre rosszabb lesz. Nem olyan szörnyű előállni az igazsággal most, mint az eltitkolásának lehetséges kimenetelei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!