Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfi akit szeretek másvalak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi akit szeretek másvalakit fog elvenni nemsokára... Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. jún. 17. 19:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudomásul kell venned,hogy mást választott, nem tehetsz mást. Sajnálom és megértem, ez volt velem is.
2023. jún. 19. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam hasonlóan, igaz én még tiniként voltam szerelmes az exembe szakítás után 3 éven át.

Szerintem nem tehetsz semmit, hagyni kell hogy végigmenjen ez a folyamat és sírj amennyit jónak látsz,ne fojtsd el magadban. Jobb feldolgozni, akármennyi időbe is telik az. Persze addig elfoglalhatod magad hobbikkal, de amikor úgy érzed nyugodtan sírj, vagy beszélj róla valaki közelinek aki meghallgat. Az idő muszáj valamennyire tompítsa a fájdalmat.

Nekem mellesleg az segített, hogy a szakítás után évekkel beszéltem vele és rájöttem hogy megváltozott, nem is olyan amilyen embert a fejemben dédelgettem. Szóval egy átbeszélés talán segíthet neked, hátha kiábrándulsz. Plusz én azelőtt vártam hátha lesz barátnője, és majd az lesz egy akkora pofon nekem hogy ràdöbbenjek hogy semmi értelme fantáziálnom.

Légy nyitott más férfiak felé de ne erőltess semmit. Ismerkedj, ha kell sírj, próbáld fejleszteni magad. Ha làtják hogy van önbizalmad, nagyon sok férfi érdeklődését felkeltheted.

Minden jót kívánok,erős vagy 💗

2023. jún. 25. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!