Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha engem nem vesz feleségül a párom? Már volt házas, engem nem zavarna ha nem akar elvenni, de a szűk család tudja hogy házas volt sok évig, így félek hogy kinéznek, jogosak a félelmeim? Én nem voltam házas.
De zavar!
Különben nem beszélnél róla.
Egyszer már megégette magat, bonyolult a válás, nem akar mégegyszer olyan helyzetbe kerülni.
Vagy nem te vagy az, akitvelvenne.
Ha azon gondolkozol, hogy ciki a párod a családod előtt, ott nagy baj van. Igazi mélyen szerető párkapcsolatot nem kukázunk ilyen hülyeség miatt.
Ellenben, ha ennyire foglalkoztat a házasság gondolata, akkor nagyon nem mindegy neked, hogy el fog-e venni. Arra semmiképpen ne alapozz, hogy egyszer úgyis meggondolja magát miattad, kivéve, ha mondott olyat, hogy még változhat a véleménye. Párkapcsolatot arra alapozni, hogy a másik majd úgyis megváltozik a kedvedért, nagy hiba.
Ha az elején közölte veled, hogy ő nem akar újra házasodni, akkor nem jogos a hisztid, mert te ezt elfogadtad azzal, hogy összejöttél vele és tartsd tiszteletben a megbeszélteket.
Ha viszont hitegetett azzal, hogy lenne újra házas, de évek után se lépi meg, azt meg kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!