Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ciki ha engem nem vesz feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha engem nem vesz feleségül a párom? Már volt házas, engem nem zavarna ha nem akar elvenni, de a szűk család tudja hogy házas volt sok évig, így félek hogy kinéznek, jogosak a félelmeim? Én nem voltam házas.

Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 06:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%

De zavar!

Különben nem beszélnél róla.

Egyszer már megégette magat, bonyolult a válás, nem akar mégegyszer olyan helyzetbe kerülni.

Vagy nem te vagy az, akitvelvenne.

2023. márc. 1. 06:46
 2/32 Hans Pötterman ***** válasza:
93%
Én se akarok, felesleges cécó,de a párom megérti,a rokonság meg senkit se érdekel
2023. márc. 1. 06:49
 3/32 anonim ***** válasza:
90%
Ideje lenne felnőni a ciki korszakból.
2023. márc. 1. 06:57
 4/32 anonim ***** válasza:
69%
Hallgass a szivedre te mit akarsz. Jolesne e oltarhozvonulni, szep menyasszonyi ruhaban fesziteni, eskut tenni? Ha igen, ne vegye mar el toled...
2023. márc. 1. 06:58
 5/32 NTBS ***** válasza:
96%
A múltban más hibái miatt miért te neked kell bünhődni?
2023. márc. 1. 07:00
 6/32 anonim ***** válasza:
83%

Ha azon gondolkozol, hogy ciki a párod a családod előtt, ott nagy baj van. Igazi mélyen szerető párkapcsolatot nem kukázunk ilyen hülyeség miatt.

Ellenben, ha ennyire foglalkoztat a házasság gondolata, akkor nagyon nem mindegy neked, hogy el fog-e venni. Arra semmiképpen ne alapozz, hogy egyszer úgyis meggondolja magát miattad, kivéve, ha mondott olyat, hogy még változhat a véleménye. Párkapcsolatot arra alapozni, hogy a másik majd úgyis megváltozik a kedvedért, nagy hiba.

2023. márc. 1. 07:04
 7/32 anonim ***** válasza:
74%
Én elvaltam, nem hazasodnék még egyszer.
2023. márc. 1. 07:11
 8/32 anonim ***** válasza:
54%
Elég volt egy házasság, az is padlóra küldött.Hűséges vagyok, odaadó, megértő, de akit erről a papír győz meg, azzal nincs dolgom. A rokonok nagyon segítőkészek, de amihez inkompetensek, abba nincs beleszólásuk.
2023. márc. 1. 07:16
 9/32 anonim ***** válasza:
69%
Minek vegyen el? Hogy tőled is elválhasson? Így gondolkodik aki egyszer elvált, én megértem. AZ első házasságával mindenki azt hiszi, hogy örökre szól, szóval ebből ne indulj ki, hogy te úgy érzed a ti kapcsolatotok életre szól. Minden válás egy ilyen érzéssel induló kapcsolat lezárása.
2023. márc. 1. 07:23
 10/32 anonim ***** válasza:
88%

Ha az elején közölte veled, hogy ő nem akar újra házasodni, akkor nem jogos a hisztid, mert te ezt elfogadtad azzal, hogy összejöttél vele és tartsd tiszteletben a megbeszélteket.

Ha viszont hitegetett azzal, hogy lenne újra házas, de évek után se lépi meg, azt meg kell beszélni.

2023. márc. 1. 07:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!