Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ciki ha engem nem vesz feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha engem nem vesz feleségül a párom? Már volt házas, engem nem zavarna ha nem akar elvenni, de a szűk család tudja hogy házas volt sok évig, így félek hogy kinéznek, jogosak a félelmeim? Én nem voltam házas.

Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 06:44
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

28. Nézd, nem vagyunk egyformák. Én meg az egyházi házasságot nem tartom semmire, abszolut semmit se jelent szàmomra. Ateista vagyok és nem kedvelem a vallási fanatikusokat.

A polgári házasságkötés annàl inkább fontos. Az számomra a szerelmünk megkoronázása, számunkra a legmagasabb szintje egy kapcsolatnak, és az egymás iránti elköteleződésnek, nekünk bizony fontos az az eskü amit tettünk, és hogy törvényesen is egy család vagyunk.

Nekem egy idő után egy pasim csajom viszony egyszerűen kevés lett volna, nem olyan érzés együtt élni egy párként, mint házastársakként. Szerencsére a házasság mindkettőnknek ugyanolyan fontos , szóval egyetértés van és semmi gond ezzel.

Ahogy azzal sincs gond egyébként, hogy ha a 2 félnek az is megfelel ha együtt éldegélnek házasság nélkül.

Az a lényeg, hogy a kapcsolat állapota mindkét félnek megfeleljen. Ha az egyik fél vágya érvényesül, a másiké háttèrbe szorul, abból nem lesz boldog kapcsolat.

2023. márc. 3. 10:26
 32/32 A kérdező kommentje:
Mivel nem voltam még házas nem tudom miről maradok le, kikényszeríteni meg nem lehet, persze megértem a páromat mivel ő elvált már
2023. márc. 3. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!