Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem fog elvenni feleségül? A párom szülei nagyon gazdagok talán azért?
Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt,én 16 voltam,ő 17 mikor elkezdtünk járni , van 2 gyermekünk, 4 és 5 éves
Mind kettőnknek nagyon jó családi hátterünk van , jól lettünk felnevelve.
2018. aug. 3. 23:37
1/14 anonim válasza:
Egy ffi akkor akar elvenni vkit ha szorosabbra akarja füzni a kapcsolatot.
De te már ott vagy neki családostul. Miért kéne elvennie
2/14 anonim válasza:
Ha eddig nem vett el, akkor most hirtelen miért jutna eszébe? Szültél neki házasságon kívül két gyereket is. Ha előttük nem volt fontos a házasság, akkor most miért az? Mindent megadtàl neki törvénytelenül is.
Nem, nem fog elvenni. Hülye lenne lepapírozni és közössé tenni ennyi idő multán a dolgaitokat.
3/14 anonim válasza:
Milyen törvénytelenül? Ugy tudom nem jár börtön mert nem egy semmit érő papir után merünk gyereket szülni annak akit szeretünk. :O 2018 van azt hittem nem 1700.
4/14 anonim válasza:
Nem tudom számít-e, de engem tizenkét év után vettek el, egy tíz és egy hat éves gyerekkel. Biztos voltam benne, hogy nem lesz esküvő már, nekem nem is lett volna fontos. Őt kezdte el foglalkoztatni a gondolat, és kb egy évig tervezgetett, majd megkérte a kezem.
5/14 anonim válasza:
Amúgy kettes élettársak is osztoznak a vagyonon ennyi idő után.
6/14 anonim válasza:
Látom a pontozás az megy mert vki őszinte,nem is értem az élettársak gyerekeit miért nem veszik el a szüleiktől,és tiltják be a válást stb..
7/14 anonim válasza:
Sima kamu kérdés,nem részletezem miért.
8/14 anonim válasza:
7-nek igaza van! xD Szerintem ugyanarra gondolunk. xD
9/14 anonim válasza:
7-8. Attól még valakit érdekelhet a kérdés és a válaszok is. ;)
10/14 anonim válasza:
3-as! A "semmitmondó papír" a legtöbb nőnek a lánykori álma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!