Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ugye nem olyan hatalmas gond, ha nem egy kiégett nőt szeretnék majd elvenni feleségül?
Nyilván azt mond, amit akar a pasik számát illetően, de azért vannak árulkodó jelek egy ember személyiségében erre vonzóan, pl. liberális véleménye erről a területről stb.
Jobban örülnék majd egy olyannak, akin nem ment át fél város, megye. Amolyan szolidabb feleséget. Persze még nem most. :D
Vagy titeket ez nem izgat, nem érdekes, mennyi emberrel volt előttetek?
Úgy választasz, ahogy akarsz, a te dolgod, ehhez senkinek semmi köze.
Engem nem igazán izgat, más értékek alapján választottam, talán ezért is választottam ilyen jól.
Nőként szólnék a témához.
Egyáltalán nem gond.Csak az évek során azt ne tedd,amit az én férjem.Veszekedéskor nem egyszer a fejemhez vágta már,hogy azért nem volt sok pasim,mert biztos nem kellettem senkinek.Nagyon fáj,és az önbecsülésemnek sem tesz jót.Neki két hosszabb kapcsolata volt előttem,nekem egy.Sosem tudtam volna szerelem nélkül lefeküdni senkivel.
Nehogy a szolidabb nő aztán rádöbbenjen több év házasság után, hogy egy csomó dolgot ki szeretett volna próbálni az életben...
Jobb az, ha a nőnek is sok szexuális tapasztalata van és nem motoszkál a fejében a kisördög, hogy "mi lett volna, ha".
szórakozni a legjobb fajta az ilyen de komolyabb kapcsolatot ne viccelj! :D ha olvasott volna mesét tudná hogy olyan ott sincsen ilyesmi.
majd pont én becsülöm azt amit más se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!