Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a tapasztalatotok az úgynevezett nagy szeremből köttetett, hatalmas felhajtással egybekötött házasságokkal kapcsolatban?
A szüleim, a nagyszüleim, a dédszüleim, az anyósomék, mind nagyobb, egyáltalán nem csendes esküvőt tartottak.
Mindegyik házasság tartósnak bizonyult. Rengeteg mindenen, borzasztó anyagi nehézségeken keresztül a halálos betegségekig, mindenen keresztül mentek és kitartottak egymás mellett.
Semmi, de semmi köze nincs annak, hogy "parádés" vagy csendes esküvő van ahhoz, hogy két ember kitart-e egymás mellet.
Jó lenne, ha ezt a mai fiatalok megjegyeznék és nem marhaságokat (kis, vagy nagy esküvő) okolnának a tönkrement kapcsolataikért, hanem önmagukat!
Én nem az esküvő nagyságától tenném függővé, hanem az érzelmek mélységétől.
Sokan házasodnak felindulásból, anélkül, hogy igazán ismernék a másikat, esetleg együtt sem éltek előtte. Szerintem azok a házasságok hamarabb mennek tönkre, mert amikor elül a dolog, jönnek a szürke hétköznapok, akkor a rózsaszín köd is eltűnik.
Ezeknek a pároknak kell az, hogy a másik "szórakoztassa" őket, ők hamar beleunnak azokba a hétköznapokba, amiket egy másik pár, akik régebben vannak együtt, vagy "csak" szerelmesek, rózsaszín köd nélkül, szóval amiket ez a másik pár élvez és szeret, mert látják a valódiságát, és a szerethetőségét ennek is.
Szerintem ez inkább válóok, mint az, hogy mekkora esküvő volt.
szerintem semmi össezfüggés…
inkább a csendes, gyerek miatt házasodunk házasságok sültek el rosszul a környezetemben…
persze vanank a nagy csindrattás esküvők, amikenlátod, hogy csaka csindratta nagy, a szerelem nem nagy….azokból is csak rossz sül ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!