Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfi akit szeretek másvalak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi akit szeretek másvalakit fog elvenni nemsokára... Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. jún. 17. 19:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Mit tehetnél?Úgy látszik a férfi akit szeretsz mást szeret nem téged.
2023. jún. 17. 19:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon irigylem a menyasszonyát, egyrészt a vőlegénye miatt nyilván, meg amúgy is egy gyönyörű nő, szerintem szebb mint a legtöbb modell... Szeretem ezt a férfit teljes szívemből, régóta, és még szeretni is fogom sokáig, tudom. Attól félek, ő életem szerelme, és senki sem fogja kitúrni őt a szívemből, pedig SZERETNÉM, ha valaki kitúrná, valaki, aki engem akar.
2023. jún. 17. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Saját magad ítéled egy szar életre.Sajnállak amúgy.
2023. jún. 17. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem lehet életed szerelme, hogyha egyszer mást vesz feleségül! Na jó lehet, de akkor el fog tőle válni és veled lesz ÚGY, HOGY TE NEM MÁSZOL RÁ míg ő házas! Az igaz szerelem őszinte, értékes és normális! Nem fér bele megcsalás, szeretői viszony és az se, hogy csak te szereted ő téged le se sz@r!
2023. jún. 17. 19:51
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Azt mondják az elengedés azért jó mert aki nem a tied az elmegy aki viszont a tied az veled marad
2023. jún. 17. 19:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy új hobbit, járj idegen emberek közé, foglald el magad. Könnyebb tovább lépni ha kitörsz a napi rutinodból, és új emberek között vagy.
2023. jún. 17. 20:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismered egyáltalán? Nem felületes ismeretségre gondolok hanem mély emberi kapcsolatra amiben megnyílt előtted és ismered a valódi személyiségét. Mert ha nem akkor csak kivetíted rá a vágyaidat,álmaidat.
2023. jún. 17. 20:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"pedig SZERETNÉM, ha valaki kitúrná, valaki, aki engem akar"

Ez a lényeg. Legyen meg mielőbb, kívánom. Ha erre koncentrálsz, sikerülhet mielőbb túllenned rajta.

2023. jún. 17. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

8

Van hogy az ember beszopódik, es akárhany kapcsolata lesz, Őt nem tudja kiűzni a szívéből, még akkor se ha nemelyikbe (ugy érzi) tényleg szerelmes.

Ez tapasztalat...

Az enyémnek a barátnője, később felesége ráadasul sokkal rondább volt mint én.

De az is igaz hogy ha elengeded, akkor ha nektek együtt kell lennetek, előbb-utóbb együtt lesztek.

Ha nem, akkor pedig te is túl leszel majd rajta.

Nem tudsz mit tenni. Őt választotta, ne rendezz jeleneteket, ne is mutasd ki mit érzel. Én is tudtam némán sírni, amikor mar senki se látta.

Engedd el, és nyisd ki a szíved másoknak is. Nagyon ritka aki így se tudja elfelejteni, vagyis kiszeretni belőle.

2023. jún. 17. 22:48
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Semmit. Nem biztos, hogy ő jár jobban :D
2023. jún. 18. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!