Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akik gyakran válaszolgatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik gyakran válaszolgatnak ezen kategória kérdéseire, elsősorban azoknak szól az alábbi szösszenet. Hogy is van ez, mindig azt írtátok "hülye lenne elvenni" most meg megkérte a kezét?

Figyelt kérdés

Tehát az a lényeg, korábban 2X-3X írtam ki kérdést a párom nővérével kapcsolatban, aki gyereket szült de a párja nem vette el, pontosabban nem kérte meg a kezét (azért javítom, mert nem tudom mi lett volna, ha maga viszi el az anyakönyvi hivatalba). Na, ők nemrégiben szétmentek, párom nővére kiköltözött a gyerekkel. Azóta sír, depizik az exe, nem dolgozik, rácsúszott a cigire, nem takarít, büdös van a volt-közös albérletükben, stb. Mikor ment vissza a cuccokér a nővére azzal kezdte tudja hogy elkésett de hozzájönne-e feleségül, egész nap irkál neki nem fogadja le hogy vége, de a nővére már lezárta, nem szereti, amúgy is újrakezdés ellenes volt mindig is.

Na, de a lényeg. Hogy itt gyakorin gyakran írják hogy minek venné el mikor mindent megtesz anélkül is, gyereket szül, takarít, főz, stb. De látjátok amint elhagyta már elvette volna. Hogy is van ez?

Amúgy félreértés ne essék, szerintem is buta volt a nővére, hogy szólt házasság nélkül. Félreértés a kapcsán se essék. ha valaki NEM akar házasodni de gyereket igen, hajrá. De ugye ha valaki olyan, hogy igenis AKAR házasodni, az BUTA, hogy a nélkül teherbe esik... Mert onnantól a hülye párja kegyén múlik elveszi-e... Viszont a párom nővére esteében is az volt, az exe siettette legyen már gyerek, megkérni a kezét viszont azt nem... Majd... Ígérgette mindig... Ha a férfi akar gyereket a nő em házasságot előtte, nem szabad addig teherbe esni...

2023. febr. 13. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És most mi a kérdés ? Nyilván csak azért venne el, mert azt hiszi, hátha így vele marad.
2023. febr. 13. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem,mi a kérdés?
2023. febr. 13. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

gyakran írják hogy minek venné el mikor mindent megtesz anélkül is, gyereket szül, takarít, főz, stb. De látjátok amint elhagyta már elvette volna. Hogy is van ez?

Leírtad. Azért venné el, mert elhagyta - nem főz, nem mos, nem takarít. Hátha visszamenne hozzá.

2023. febr. 13. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos nem írtam ilyet, inkább azt, hogy a házasság egy elmaradott, ódivatúm, dohos ízű és rugalmatlan intézmény és ezt most is tartom.
2023. febr. 13. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy is van ez, mindig azt írtátok "hülye lenne elvenni" most meg megkérte a kezét?"

Te el vagy nagyon tájolódva, azért kérte meg a kezét, mert már nincs ingyen lyuk és cseléd a láthatáron, nem azért, mert rajott, hogy szereti. xD

Szart nem ér a leánykérés, mert full kamu, nem a szerelem vezérli, csak a jólét.

2023. febr. 13. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!