Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyobb értékű ajándékok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb értékű ajándékok mikor férnek bele a kapcsolatba? Pl. autó?

Figyelt kérdés

Nehéz helyzetben vagyok, mert nagyon örülnék neki, de közben nem tudom, mások mit gondolnának... Nyilván akik ismernek, tudják, hogy nem az egyetemistaként kapott zsebpénzemből spóroltam össze egy új autó árát, és nem akarom, hogy pletyka legyen ebből, vagy hallgassam a találgatásokat. De közben meg imádok vezetni, egy autó meg kettőnknek kevés.

Egy kapcsolatba ilyen értékű dolgok mikor férnek bele?

2023. máj. 31. 20:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Azért, mert általában kettőnknek nem egyezik a programja, így "ő jobbra megy, én balra". Vagy elviszem reggel az autót, mert nála alszunk, de neki már 11-től kéne, szóval akkor szervezés, hogy eltaxizik érte, vagy vigyem haza a kocsit, és ő visszavisz az egyetemre, onnan meg megy a dolgára stb. Azért ez a pesti forgalomban nem 2 perc szokott lenni.

Ha meg vidékre kell valami miatt mennie, én egész nap nem nagyon tudok semmit kezdeni magammal, ha épp nem megyek vele.

2023. máj. 31. 21:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem fogadnám el, akkor sem, ha 30 éve házasok lennénk."

Akkor részben te veszed azt és közös :D ne essünk már át a ló túloldalára.

2023. máj. 31. 21:20
 13/21 anonim ***** válasza:
És kié a jelenlegi autó?
2023. máj. 31. 21:21
 14/21 A kérdező kommentje:
Az övé.
2023. máj. 31. 21:22
 15/21 anonim ***** válasza:
45%
Ma láttam egy fullos csajszit egy szakadt marutiban a Camponánál. 1000-szer inkább ő, mint egy ilyen mint te!
2023. máj. 31. 22:08
 16/21 A kérdező kommentje:
Oké, akkor remélem, a számát elkérted! :)
2023. máj. 31. 22:10
 17/21 anonim ***** válasza:

15

Hát persze :D Csóró vagy, de egy fullos nő azért jöhetne XD

2023. máj. 31. 23:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Pesten egyáltalán nem kötelező autó, s sokszor nem is gyorsabb.
2023. jún. 1. 08:34
 19/21 A kérdező kommentje:
Cserébe kényelmesebb és tisztább.
2023. jún. 1. 08:46
 20/21 anonim ***** válasza:
És szennyezőbb.
2023. jún. 1. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!