Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyobb értékű ajándékok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb értékű ajándékok mikor férnek bele a kapcsolatba? Pl. autó?

Figyelt kérdés

Nehéz helyzetben vagyok, mert nagyon örülnék neki, de közben nem tudom, mások mit gondolnának... Nyilván akik ismernek, tudják, hogy nem az egyetemistaként kapott zsebpénzemből spóroltam össze egy új autó árát, és nem akarom, hogy pletyka legyen ebből, vagy hallgassam a találgatásokat. De közben meg imádok vezetni, egy autó meg kettőnknek kevés.

Egy kapcsolatba ilyen értékű dolgok mikor férnek bele?

2023. máj. 31. 20:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha együtt éltek, évek óta együtt vagytok és közösen tervezitek a jövőt akkor szerintem belefér.
2023. máj. 31. 20:23
 2/21 anonim ***** válasza:
80%
Ha joval idosebb balad ez a ferfi tehat úgy 18-20 vagy tobbel akkor egyertelmuen tudni fogjak , hogy a javakra mentel .
2023. máj. 31. 20:25
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor úgy érzitek, hogy mindkettőtöknek belefér. Ha kellemetlenül érzed magad miatta, mert úgy erzed, hogy ezzel megvásárol, akkor ne fogadd el. De ha csak a hátad mögött összesúgó jóakarók miatt aggódsz, akkor hidd el,minden csoda 3 napig tart. Majd találnak izgalmasabb témát.
2023. máj. 31. 20:25
 4/21 A kérdező kommentje:

1,5 éve vagyunk együtt.

Kimondottan együtt nem élünk, mert ő nem hajlandó beköltözni a lakásomba, mondván, az egy embernek is pici (48 nm). Én meg nem akarok egy kertesházban élni, a halálf..szán. Szóval a "hol éljünk együtt?" kérdéskör még nyitott, de heti 5 éjszakát minimum együtt töltünk, mindkettőnknek van cucca mindkét helyen.

Igazából volt egy mondata, amit ő szerinte viccnek szánt, én nem tudom... Drágább autó, a cégén keresztül lízingelné. Mondta, hogyha megveszi, csak azzal a feltétellel, hogy a neve lesz a rendszám a kocsin. Kérdeztem, hogy minek, ő meg erre mondta, hogy azért, hogy tudja mindenki, kié a kocsi, meg aki vezeti. Utána mondtam, hogy köszi, akkor járok taxival, erre mondta, hogy jaj csak viccelt, ne vegyem már komolyan.

2023. máj. 31. 20:29
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a cégén keresztül lízingeli a kocsit, az úgysem lesz a tied (meg az övé sem, hanem a cégé, de ez más kérdés), max. ha nyílt végű, és a végén te veszed meg a banktól. Vagy később megveszed a cégtől, ha lejárt a lízing. Szóval szerintem nyugodtan fogadd el, jogilag úgysem a tied, használod, amíg együtt vagytok. Ha nem mentek szét, akkor úgyis mindegy, ha szétmentek, visszaadod.
2023. máj. 31. 20:34
 6/21 anonim ***** válasza:
27%
Valaki már 3 havi ismerettség után szül is, más meg egy kocsin is vetyeng🤣
2023. máj. 31. 20:34
 7/21 anonim ***** válasza:
62%

"Kérdeztem, hogy minek, ő meg erre mondta, hogy azért, hogy tudja mindenki, kié a kocsi, meg aki vezeti. Utána mondtam, hogy köszi, akkor járok taxival, erre mondta, hogy jaj csak viccelt, ne vegyem már komolyan."

Magyarul celzott ra , hogy lehuznad .. azt elviccelte.

2023. máj. 31. 20:35
 8/21 anonim ***** válasza:
93%
Te mit gondolnál magadról? Másokat szarj le. Ha te olyan vagy, aki ezt elfogadja, akkor vállald fel. Úgyis az vagy legbelül.
2023. máj. 31. 20:38
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

A cégen keresztól lízingelt kocsi nem a tied, csak használod.

Azzal meg ne foglalkozz, ki mit mond és kombinál.

2023. máj. 31. 20:48
 10/21 anonim ***** válasza:
29%

Nekem soha. Nem elég kettőtöknek egy kocsi? Hogy?? 5 fős családom van, az apámnak jól menő IT cége és egy kocsink van, mert minek több. (4-en tudunk vezetni)

De oké, tegyük fel, hogy nem elég. Akkor vesz mégegyet, oké. De a saját nevére vegye, max én használom.

Nem fogadnám el, akkor sem, ha 30 éve házasok lennénk.

De ha eléggé komoly a kapcsolat, együtt éltek minimum egy éve, akkor szerintem oké.

Igen, az együttélést előbb kellene szerintem, de a ti kapcsolatotok, tehát azt csináltok, ami nektek jó. Ha mindkét félnek belefér, akkor hajrá, nekem nem férne bele (egyik oldalról sem)

2023. máj. 31. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!